Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγνώριστη η Πατρινή σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη στο θέατρο Ολύμπια

Αγνώριστη η Πατρινή σοπράνο Βασιλική Καρ...

Για τις ανάγκες της παράστασης «Dammi i colori»

Αγνώριστη η Πατρινή σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη για τις ανάγκες της παράστασης «Dammi i colori», μιας δημιουργικής σύζευξης ανάμεσα στη μόδα και την όπερα. Η παράσταση παρουσιάστηκε στο θέατρο Ολύμπια, σε ιδέα και γενική επιμέλεια της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου και σκηνοθεσία - χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Η παράσταση, η οποία είναι η νέα παραγωγή του κύκλου «Όπερα και Μόδα» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), συνοδεύεται από την έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Μακρή, «Dammi i colori…The making of», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), από την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα (τα εγκαίνια), και θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο.

 

Μια τολμηρή ανατροπή

Η παράσταση «Dammi i colori» («Δώσ' μου τα χρώματα») πήρε τον τίτλο της από τον στίχο της διάσημης άριας «Recondita armonia», που ερμηνεύει ο ζωγράφος Μάριο Καβαραντόσι στην «Τόσκα» του Πουτσίνι. Η νέα αυτή παραγωγή επιχειρεί μια τολμηρή ανατροπή, πριν ανοιχτεί μια καινούρια σελίδα, το 2017, στις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΣ, στο ΚΠΙΣΝ. Για πρώτη φορά, εστιάζει στο μακιγιάζ, δια χειρός του «γκουρού» του χώρου, Αχιλλέα Χαρίτου, δίνοντάς στο στοιχείο αυτό τη θέση του ενδύματος.

Χρωματικές αντιθέσεις, αναπάντεχες συνθέσεις, τολμηροί  συνδυασμοί υλικών και απρόσμενες προσμείξεις δημιουργούν ένα  γοητευτικό αποτέλεσμα, που φιλοδοξεί να ανοίξει νέους δρόμους στο θεατρικό - και όχι μόνο - make up.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight