Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρχ. Ολυμπία: Με 5 αστυνομικούς ενισχύεται η ευρύτερη περιοχή

Αρχ. Ολυμπία: Με 5 αστυνομικούς ενισχύετ...

Δηλώσεις έκανε για το θέμα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Με πέντε αστυνομικούς ενισχύεται το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού. Την απόφαση αυτή έλαβε κατ’ εξαίρεση ο Ηλείος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος και έγινε γνωστή απο τις δηλώσεις που έκανε για το θέμα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης. 

“Η ερημοποίηση των αστυνομικών υπηρεσιών, εις ότι αφορά στο έμψυχο δυναμικό, στην ελλαδική περιφέρεια ως απόρροια της βαθιάς και παρατεταμένης κρίσης που μαστίζει τη χώρα καθιστά το έργο των, εναπομεινάντων, αστυνομικών υπαλλήλων μαρτυρικό, σχεδόν ηρωικό.

Η καλπάζουσα εγκληματικότητα είναι οριακά αντιμετωπίσιμη. Η είδηση ότι ο Ηλείος Υπαρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. Διαμαντόπουλος Ιωάννης ανέδειξε την ιδιαιτερότητα της Αρχ. Ολυμπίας και κατ’ εξαίρεση της αρχικής απόφασης επιτεύθηκε η ενίσχυση του Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας, για τη θερινή περίοδο, με πέντε αστυνομικούς μας ανακουφίζει μερικώς...μας ικανοποιεί δε το γεγονός ότι ο Υπαρχηγός εισάκουσε το σχετικό αίτημά μας το οποίο στήριξε έντονα και ο Αντιδήμαρχος του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κος Π.Γιαννακόπουλος. 

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ηλείας δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειές της για την συνολική εξάλειψη του ελλείμματος αστυνομικού προσωπικού στην περιοχή μας το οποίο αντανακλά στην ασφάλεια του πολίτη, στην διατήρηση της κοινωνικής γαλήνης, στις εργασιακές συνθήκες του υπάρχοντος προσωπικού” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις