Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Νίκη και για την Παναχαϊκή, ο Παναιγιάλειος επί της Ζακύνθου

Φούτμπολ Λιγκ: Νίκη και για την Παναχαϊκ...

Οι μελανόλευκοι επικράτησαν με 2-0 στον Αίγιο

H Ζάκυνθος έφευγε με άδεια τα χέρια από το Αίγιο, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναιγιάλειο και χρειάζεται ένα βαθμό στην τελευταία αγωνιστική (34η) - κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία - ή να κερδίσει την ένσταση κατά του Αχαρναϊκού στην οποία υποστηρίζει ότι ο Τάσος Χριστοφιλέας κακώς αγωνίστηκε.

Η νίκη αυτή των μελανόλευκων άφησε και την τελευταία ικμάδα ελπίδας στην Παναχαϊκή για το θαύμα της παραμονής. Οι νησιώτες δεν εξασφάλισαν την μαθηματική παραμονή τους και έτσι η Παναχαϊκή με συνδυασμό αποτελεσμάτων-και με προϋπόθεση δικιά της νίκη-ελπίζει ακόμα για μια από της μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών.

Η Ζάκυνθος πήγε στο Αίγιο με στόχο μόνο τη νίκη που θα της έδινε και την παραμονή στην κατηγορία, με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική παίρνει στα χαρτιά το τρίποντο κόντρα στον Εργοτέλη.

Τελικά οι Επτανήσιοι δεν τα κατάφεραν, γνώρισαν την ήττα με 2-0 και πλέον θέλουν νίκη της Λαμίας την τελευταία αγωνιστική ή... δικαστική απόφαση για να παραμείνουν στη κατηγορία.

Ο Παναιγιάλειος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι όταν έβγαιναν στην επίθεση.

Τελικά το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν γκολ στην επανάληψη. Αν και η Ζάκυνθος έψαξε το γκολ πιο έντονα και βγήκε μπροστά τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 74' ο Γκούφας, έπιασε τον... ύπνο την άμυνα της Ζακύνθου και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0. Οι Επτανήσιοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Κουρέλλα και Κρολ στο 78' και στο 80' με αποτέλεσμα η μπάλα να τους τιμωρήσει στο 87'.

Ο Σανδραβέλης βρήκε τον Παπαδόπουλο και αυτός από κοντά έκανε το 2-0. Στο 90' ο Κρισμάρεβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές...

Πλέον η Ζάκυνθος θα πάρει το τρίποντο με τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα θα περιμένει να δει τι θα κάνει ο Πανελευσινιακός με την Λαμία. Αν ηττηθεί, τότε η ομάδα του Ιονίου θα ισοβαθμήσει με την ομάδα της Ελευσίνας και θα μείνει στην κατηγορία.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Αθανασόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (83' Στίκας), Σκαρτσίλας (58' Γκούφας), Μπουρλάκης (58' Ζουνίνιο), Γκατσέσα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης (63' Κάρδαρης), Κουρέλλας, Βοσνακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ρ. Πέττας, Ζαϊρί, Σταματής, Λέκκας (82' Μεντούρ), Γραικός (77' Κρολ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα και από τα προβλήματα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports