Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα και από τα προβλήματα

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε από τον Αγροτικό Ασ...

Με 1-0 στη Ναύπακτο

Η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα με 1-0 και από τον Αγροτικό Αστέρα, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν τυπικά γηπεδούχος, αλλά το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο.

Η πατρινή ομάδα στις τελευταίες στιγμές του δικού της Μαραθωνίου, θέλει να τελειώσει στο γήπεδο το πρωτάθλημα και απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε ώστε να είναι ανταγωνιστική, αλλά ηττήθηκε με 1-0 στη Ναύπακτο.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στο 18ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ατομική ενέργεια και από εκεί και πέρα κατέβασε ρυθμό αφού δέχθηκε πίεση. Κράτησε, λοιπόν, ως το φινάλε το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισε το τρίποντο οριστικής παραμονής.

Η ομάδα της Πάτρας ενώ είχε δηλώσει στην αρχική ενδεκάδα τον Ασίγκμπα, δεν κατάφερε να ξεκινήσει επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση. Την θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο τραυματίας Πέδρο, ενώ στο τέλος χρειάστηκε να μπει ο Αφρικανός, αφού έφυγε τραυματίας ο Ρουμπάτος.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού ο Αγροτικός Αστέρας είχε το πλεονέκτημα σε όλους τους τομείς και κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Μετά από πάσα του Τοπούζη στο 18ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού πρώτα είχε περάσει τον Μουκίδη με τρίπλα στο κοντρόλ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Παπανικολάου, Χαρτσιάς, Λαμπρόπουλος Γ., Μουκίδης, Πινδώνης, Χούσα, Σαμπατάκος, Μητρόπουλος, Πέδρο, Ρουμπάτος (85' Ασίγκμπα)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Καραμπάς (46' Σκλιοπίδης), Βαφέας, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Μπιτάνγκ, Θεοδωρίδης (70' Συμελίδης), Τοπούζης (62' Βελλίνης), Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Ο Μένιος Ρουμελιώτης συνεχίζει για έβδομη χρονιά στην Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports