Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σεμινάριο κομμωτικής: Ένα ακόμα βήμα δημιουργίας από τον γνωστό κομμωτή Μυκονιάτη Κωνσταντίνο

Σεμινάριο κομμωτικής: Ένα ακόμα βήμα δημ...
Μάτσας Ηλίας

Οι δηλώσεις του Πατρινού κομμωτή στο thebest.gr για το σεμινάριο της Τετάρτης

Με δραστηριότητα στο χώρο πάνω από 12 χρόνια και με συνέχεις ενημερώσεις στο χώρο της μόδας και της κομμωτικής σε Ελλάδα και εξωτερικό την ερχόμενη Τετάρτη 25 του μήνα θα διεξαχθεί Σεμινάριο πολύ γνωστής εταιρίας στο χώρο του για την ανάδειξη τάσεων της μόδας καλοκαίρι 2016 .

Τα μοντέλα θα παραβρεθούν στο χώρο του μαζί με καταξιωμένους επαγγελματίες για την προετοιμασία τους και έπειτα θα παραβρεθούν σε γνωστό συνεδριακό χώρο ξενοδοχείου της πόλης μας για να γίνει η τελική παρουσίαση των τάσεων της μόδας.

Με μεγάλη σιγουριά λοιπόν μπορούμε να πούμε πως θα γίνει ένα μεγάλο πάντρεμα γνώσεων και εμπειριών από καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου .

Ο Κωνσταντίνος και η ομάδα του ήδη βρίσκονται προς αναζήτησή μοντέλων από για το σκοπό της εκδήλωσης αυτής

 

 

Ο γνωστός κομμωτής δηλώνει στο thebest.gr:

«Από προσωπική μου άποψη και βάση της εμπειρίας μου στο χώρο των σεμιναρίων τόσα χρόνια το αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής δουλειάς που βγαίνει προς τα έξω είναι αποτέλεσμα πολλών ατόμων και πολλών σκέψεων όλο αυτό το πάντρεμα ιδεών δημιουργεί  ένα τέλειο αποτέλεσμα ιδανικό να αποτελέσει τάση της μόδας.

Εξάλλου τα μαλλιά μας αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας μας και αυτό πρέπει να βγει προς τα έξω με τον σωστό επαγγελματικό τρόπο και την απόλυτη εμπιστοσύνη στους ειδικούς των μαλλιών

Διανύουμε μια εποχή έντονων αλλαγών  μια υπέροχη εποχή ανατροπής συνηθισμένων καταστάσεων που προϋπήρχαν στα κομμωτήρια.

Οι βαφές έχουν γίνει πλέον πιο εξελιγμένες και η ήπια εναλλαγή αποχρώσεων έχει μπει ήδη στη ζωή μας όπως ( ombre -balayage)

Τα γυναικεία  κουρέματα με πιο αυστηρές τετράγωνες άκρες και ελαφρύ φιλάρισμα φιλτράρουν ξανά  την παλιά καλή εποχή που η γυναίκα αναδείκνυε την έντονη θηλυκότητας της

Τα χτενίσματα πολύ πιο ανάλαφρα  με φυσικούς κυματισμούς   συνθέτουν ένα τέλειο ισορροπημένο αποτέλεσμα

Επίσης το κομμάτι του άνδρα με έντονα σβησίματα και πλούσιο ασύνδετο μαλλί στα πάνω τμήματα θυμίζουν εποχές 70-80 εποχές κλασικού ανδρικού κουρέματος με έντονο το στοιχείο της αρρενωπότητας

Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν μια παλέτα έντονων αλλαγών για την εποχή μια εποχή ανατροπής κομμωτικών δεδομένων και μια ευκαιρία να αφεθούμε πραγματικά στα χεριά καταξιωμένων ανθρώπων για την περιποίηση μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight