Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το μοναδικό παιχνιδοσχολείο της πόλης ετοιμάζει το πιο ξεχωριστό Καλοκαίρι για τα παιδιά

Το μοναδικό παιχνιδοσχολείο της πόλης ετ...

...δημιουργικό καλοκαιράκι για κεφάτους ταξιδιώτες!

Το στολίδι για τα παιδιά της πόλης μας, το Myplayschool, πιο φρέσκο κι από καρπούζι και πιο δροσερό κι από γρανίτα..., έχει ετοιμάσει με πολύ μεράκι, κέφι και πρωτοτυπία, τα πιο δημιουργικά καλοκαιρινά προγράμματα που θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι των παιδιών αξέχαστο!

Οι θεματικές ενότητες που θα επεξεργαστούν στον Πολυχώρο του “My playschool” καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο των αναπτυξιακών αναγκών των παιδιών κι απασχολούν το παιδί όχι ως χώρος φύλαξης, αλλά ως ένα Κέντρο Παιχνιδιού και Εκπαίδευσης. Οι βιωματικές προσεγγίσεις, η ποικιλία των θεμάτων κι οι καταρτισμένοι συνεργάτες με τις σύγχρονες μεθόδους τους, κάνουν το "My playschool” έναν μαγικό παράδεισο για τα παιδιά, αφού ακόμα και η θέση του χώρου συμβάλλει απόλυτα προς αυτό. Η απέραντη θέα στη θάλασσα, η ησυχία και το πράσινο συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό!

​Το πρωινό τμήμα του καλοκαιρινού προγράμματος έχει ως στόχο τη διαχείριση των συναισθημάτων μέσα από πρωτότυπα παιχνίδια, την έμφαση στην υγιεινή διατροφή με γεύσεις που αγαπούν τα παιδιά, την απελευθέρωση στο χορό και την προστασία του εαυτού τους μέσα από ασκήσεις πρώτων βοηθειών.

Το απογευματινό τμήμα έχει ως στόχο τη γνωριμία με τον πολιτισμό μας, καθώς και με άλλους πολιτισμούς, μέσα από ταξίδια νοητά και ιδιαίτερα, την όξυνση της κριτικής ικανότητας μέσα από ανάληψη πρωτοβουλιών στο παιχνίδι αλλά και την ευρηματικότητα.

Η εκπαιδευτικός κι εμψυχώτρια, Βιβή Αθανασοπούλου, με εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, συμμετοχή σε πληθώρα σεμιναρίων, δημιουργικά εργαστήρια κι ευφάνταστες δράσεις, θα είναι η συντονίστρια του καλοκαιρινού προγράμματος και των δύο τμημάτων.

Τα αυθεντικά προγράμματα του "My playschool” που είναι βασισμένα σε πρωτότυπες ιδέες του ανθρώπινου δυναμικού που απαρτίζει την ομάδα του έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των παιδιών που ενθουσιάζονται με κάθε δράση του παιχνιδοσχολείου.

Όταν μπει κάποιος στο “Myplayschool” χαμογελά, κι όταν φεύγει λάμπει από ευτυχία και δημιουργία! Δεν είναι τυχαίο...

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλ: 2614.003228, 6932.519629

 

Info:

"myPlaySchool"

Αώου & Βουραικού 1 (Τερψιθέα)

Τ. 2614.003228, 6932.519629

E. [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά