Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Η MED FRIGO απαντά στις προκλήσεις που θέτει η οικονομική πραγματικότητα

Η MED FRIGO απαντά στις προκλήσεις που θ...

Η εξωστρέφεια είναι η κινητήρια δύναμη

Η εξωστρέφεια είναι η κινητήρια δύναμη που δίνει την ώθηση στις επιχειρήσεις, την οικονομία, την ελληνική κοινωνία. Η MED FRIGO απαντά στις προκλήσεις που θέτει η οικονομική πραγματικότητα με δυναμικές επιλογές που τη φέρνουν στο επίκεντρο των εξελίξεων. Στα σημεία όπου χτυπά ο σφυγμός της διεθνούς επιχειρηματικότητας. Αντλεί πληροφορίες, αφουγκράζεται τις νέες τάσεις, καθιστά γνωστή την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της, μετέχει σαν ισότιμος παίκτης στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική σκηνή.

Συγκεκριμένα, πήρε μέρος στη μεγάλη έκθεση των Βρυξελλών, SEAFOOD  GLOBAL EXPO BRUSSELS στο περίπτερο της SEAFOODWAYS και στην έκθεση ALIMENTARIA της Βαρκελώνης.

H SEAFOODWAYS αποτελεί την συνεργασία των μεγαλύτερων εταιριών μεταφοράς προϊόντων ελεγχόμενης ψύξης στην Ευρώπη. Αποτελείται από τις εταιρείες STEF, OLANO GROUP, EXPRESS MAREE, O' ΤOOLE TRANSPORT, KOTRA LOGISTICS και MEDFRIGO.

Την έκθεση επισκέφθηκαν αγοραστές από 144 χώρες, ενώ είχε εκθέτες από 77 χώρες.

Η MEDFRIGO κέρδισε σε εμπειρία, αυτοπεποίθηση και επαφές που θα τις μετασχηματίσει σε περαιτέρω αναπτυξιακές πρωτοβουλίες. Που θα την κάνουν καλύτερη, ισχυρότερη, αποτελεσματικότερη.

Παράλληλα, μετείχε και στην έκθεση ALIMENTARIA – INTERNATIONAL FOOD  AND DRINKS στη Βαρκελώνη, πλουτίζοντας σε γνώσεις και επαφές, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας να παρακολουθεί ενεργά το διεθνές περιβάλλον ως προς το αντικείμενό της και τις γενικότερες εξελίξεις στην οικονομική ζωή, αλλά και τις καινοτομίες της τεχνολογίας.

Την έκθεση επισκέφθηκαν αγοραστές από 157 χώρες, ενώ είχε 4.000 εκθέτες από 78 χώρες.

Την εταιρεία εκπροσώπησαν στην SEAFOOD EXPO οι Γιώργος ΠΟΥΛΙΑΣ, Πρόεδρος της εταιρίας, Σωτήρης ΒΑΛΕΡΙΟΣ Γενικός Διευθυντής, Μάνος ΠΕΤΡΑΝΖΑΝ Προϊστάμενος Διανομών Ευρώπης και Νίκος ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Στέλεχος Τμήματος Εξαγωγών. Στην ALIMENTARIA εκπροσωπήθηκε από τον Μιχάλη ΛΥΚΟΥΡΓΙΑ, Προϊστάμενο Τμήματος Εισαγωγών και Γιώργο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Στέλεχος τους Τμήματος Εισαγωγών.

Η Πατρινή εταιρεία μεθοδεύει με στρατηγικές κινήσεις το πέρασμά της στη νέα εποχή. Και φιλοδοξεί να συμβάλει σαν κινητήρια δύναμη στην αναπτυξιακή αναβάθμιση που έχει ανάγκη και που δικαιούται η κοινωνία.

Προσπαθεί να συμβάλει για ένα καλύτερο μέλλον, με πρωτοβουλίες, προσαρμογές, συνέργειες και εκμετάλλευση των ευκαιριών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life