Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα, το άτυχο 8χρονο κοριτσάκι που βιντεοσκοπούσε γυμνό, η ίδια του η θεία!

Πάτρα: Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει σε ...

Με Εισαγγελική εντολή, η ανήλικη απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον

Με Εισαγγελική εντολή, η ανήλικη απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί που και από ποιον θα φιλοξενηθεί. Όλα δείχνουν πως είναι αναπόφευκτη η μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα ανηλικών,δεδομένης της κατάστασης στο οικογενειακό της περιβάλλον και των προσώπων που συνδέθηκαν με το δράμα που έζησε.

Στο μεταξύ από χθες Παρασκευή, βρίσκεται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία Βοήθεια", η 8χρονη που έπεσε θύμα των απίστευτων πράξεων της ίδιας της της θείας.

Η 8χρονη αμέσως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, διέμενε με την γιαγιά της και παρακολουθείτο από παιδοψυχολόγο.

Εξάλλου, προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί  την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαίου, έλαβε η 37χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη στην Πάτρα με την κατηγορία της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού και την βιντεοσκόπηση της 8χρονης ανιψιάς της σε  στάσεις με σεξουαλικές αναφορές και υπονοούμενα, ενώ το παιδί απομακρύνεται από την οικογένεια και προσωρινά θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και θα παρακολουθηθεί εντατικά από παιδοψυχολόγους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η 37χρονη υποχρέωνε, υπό τη δική της καθοδήγηση, την 8χρονη να αγγίζει τον εαυτό της και εκείνη την ίδια ώρα τη μαγνητοσκοπούσε.

Η  Αστυνομία έφθασε μέχρι την 37χρονη που φερόταν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στην ανήλικη κόρη της αδελφή της αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες. Μέρος του υλικού που βιντεοσκοπούσε στο κινητό της έχει εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές.

 

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα η 37χρονη, που βιντεοσκοπούσε γυμνή, σε άσεμνες στάσεις, την 8χρονη ανιψιά της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις