Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ένας πραγματικός παράδεισος και μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί!

Ένας πραγματικός παράδεισος και μια μονα...

...μια υγιής διέξοδος ψυχαγωγίας, σωματικής ανάπαυσης και ψυχικής ανάτασης για τα παιδιά

Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη να παρέχουμε στα παιδιά υγιείς διεξόδους ψυχαγωγίας, σωματικής ανάπαυσης και ψυχικής ανάτασης. Βασισμένοι σε αυτή τη φιλοσοφία, οι άνθρωποι της "Ροδέας" δημιούργησαν μια κατασκήνωση που αποτελεί πραγματικό παράδεισο και μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί!

Η Φιλοσοφία...

Προτεραιότητα των ανθρώπων της "Ροδέας" είναι το παιδί και στόχος τους είναι να το βοηθήσουν  να ανακαλύψει την αρμονία της φύσης μέσα απ’ τη χαρά της παρέας και της συντροφικότητας. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, μαθαίνουν να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν, να εκφράζονται, να συμμετέχουν. Το τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου θα βρεί το κάθε παιδί πιο ώριμο, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και διάθεση για δημιουργία.

Η Τοποθεσία...

Σε ένα ξέφωτο του ελατοδάσους που σύχναζε ο ερυμάνθειος κάπρος του μυθικού Ηρακλή στις παρυφές του Ερύμανθο, δημιουργήθηκε ένα μικρό ορεινό χωριό που μπορεί να συνδυάσει την  παιδική και νεανική ξεγνοιασιά των διακοπών με τη λειτουργική επαφή με τη φύση. Η πλεονεκτική θέση της "Ροδέας" στην περιοχή Καλαβρύτων δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης και δράσης σε χώρους φυσικής ομορφιάς και ιστορικής σημασίας.

Οι Εγκαταστάσεις...

Η "Ροδέα" αξιοποιεί ιδανικά τον ιδιόκτητο φυσικό της χώρο έκτασης 40 στρεμμάτων. Τα παιδιά διαμένουν σε καραμοσκεπή σπίτια συνολικής χωρητικότητας 220 ατόμων. Λειτουργούν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, πισίνα, μικρή φάρμα ζώων, ποδηλατικός στίβος, φυσικά και τεχνικά κιόσκια, παιδαγωγικά εργαστήρια, ιατρείο, κουζίνα, τραπεζαρία. Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων παρέχει προτεραιότητα στην ασφαλή διαβίωση των παιδιών. Επιπλέον, η κατασκήνωση διαθέτει σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας.

Οι Δραστηριότητες...

Όλες οι δράσεις στη "Ροδέα", στοχεύουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και του ομαδικού πνεύματος, στη συμμετοχή και αυτοέκφραση. Η μόνιμη συνεργασία με εξειδικευμένα στελέχη που συνδυάζουν παιδαγωγικές γνώσεις και εμπειρία δουλειάς με παιδιά και νέους, εξασφαλίζει την ευχαρίστηση και ασφάλεια των συμμετεχόντων, καθ’ όλη τη διάρκεια διαμονής τους στην κατασκήνωση.

Καλλιτεχνικές Δράσεις (θέατρο, μουσική, χορός, τραγούδι, κινηματογράφος, θέατρο σκιών), Αθλητικές Δραστηριότητες (μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, τένις, ποδηλασία, badminton, ping pong τραμπολίνο), αλλά και εναλλακτικές όπως:

*Βουνού & Ξεναγήσεις περιπέτειας

*Προσανατολισμός

*Ποδήλατο βουνό

*Διαδρομές γύρω από λίμνες μέσα στα δάση

*Πεζοπορία

*Άσκηση και αναγνώριση του φυσικού μας πλούτου

*Αναρρίχηση

*Fly fox...

κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών στη "Ροδέα" συναρπαστική.

Δυνατότητα Δωρεάν Φιλοξενίας...

Η "Ροδέα" συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία εξασφαλίζοντας εντελώς δωρεάν φιλοξενία των παιδιών για 21 διανυκτερεύσεις.

Επίσης, φιλοξενεί παιδιά όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι λειτουργούν τρεις κατασκηνωτικές περίοδοι, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο. Τους υπόλοιπους μήνες δέχονται  ομάδες νέων σε μονοήμερα, διήμερα και πολυήμερα προγράμματα

Info:
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ: 2610 343 131 ή πλοηγηθείτε στο: www.rodea.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά