Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα απόψε Μαριώ και Λάμπρος Καρελάς

Στην Πάτρα απόψε Μαριώ και Λάμπρος Καρελάς

Στις 10.30 μ.μ. στο "Αρχοντικό της ευτυχίας"- Καλεσμένοι της Χορολογικής Εταιρείας

Δύο γνωστοί και αγαπητοί καλλιτέχνες του λαικορεμπέτικου τραγουδιού θα βρεθούν στην Πάτρα, σήμερα Παρασκευή 13/5/2016 στις 22.30 το βράδυ, για μία live μουσική εμφάνιση, μετά από πρόσκληση της Χορολογικής Εταιρείας, η οποία για άλλη μια χρονιά επιφυλάσσει στους λάτρεις της μουσικής ένα ρεμπέτικο και λαϊκό γλέντι με μουσική, χορό και αξέχαστα τραγούδια.

Η Χορολογική Εταιρεία που είναι ένας πανελλήνιος μη κερδοσκοπικός σύλλογος καθηγητών φυσικής αγωγής με ειδικότητα στον Ελληνικό παραδοσιακό χορό, με έδρα την Πάτρα, ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια, το 1996. Έχει διοργανώσει δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες για τη διδασκαλία του ελληνικού χορού στην εκπαίδευση, έχει κάνει παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και αφιερώματα σε λαϊκά γλέντια (Χρόνης Αηδονίδης, Πετρολούκας Χαλκιάς, Παντελής Θαλασσινός, κ.α.).

Στο πλαίσιο λοιπόν των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Χορολογικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικοχορευτικό γλέντι με ρεμπέτικα και αξέχαστα λαϊκά, με τραγούδι, μουσική, ελεύθερο χορό, φαγητό και κρασί για όλους, με προσκεκλημένους την γνήσια ρεμπέτισσα από τη Θεσσαλονίκη Μαριώ και έναν εξαίρετο λαϊκό ερμηνευτή και αγαπημένο παιδί της Πάτρας, τον Λάμπρο Καρελά, που θα ενώσουν τις φωνές τους και τα τραγούδια τους.

Ο Λάμπρος Καρελάς που έχει συνεργαστεί παλιότερα και με το Χάραμα της Πάτρας, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει Ρεμπέτικα, παλιά  και αξέχαστα λαϊκά, σμυρναίικα, παραδοσιακά, δημοτικά και νησιώτικα.

Μαζί τους θα είναι και ο συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Δημήτρης Λίβανος και ο  μαέστρος και πιανίστας Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας», Δ. Σαρδελά έναντι Κ.Τ.Ε.Ο, έξοδος περιμετρικής Οβρυάς. Περιλαμβάνεται φαγητό, άφθονο κρασί, αναψυκτικά.

Για κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 6945714899694571489969387417406938741740.

*Ο Λάμπρος Καρελάς έχει γεννηθεί στην Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας, εντάχθηκε σε καλλιτεχνικές ομάδες που δρούσαν εντός και εκτός Πανεπιστημίου, φτιάχνοντας ουσιαστικά και τον πρώτο πυρήνα του θρυλικού λαικού συγκροτήματος της δεκαετίας του ’80 «Τα Παιδιά από την Πάτρα» με τις μεγάλες επιτυχίες όπως το κομμάτι «Δεν θέλω την συμπόνια κανενός», κ.α.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά από την Πάτρα - Το ξεκίνημα στην... Οβρυά και ...

Χρήστος Παπαδόπουλος:"Το παιδί από την Πάτρα" θυμάται ...

Πάτρα: Συγκίνηση και νοσταλγία στο αφιέρωμα του Πανεπιστημίου στα «Παιδιά από την Πάτρα» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σπάνια φωτογραφία του Μπάμπη Γκολέ από το Χάραμα με τα "Παιδιά απ΄την Πάτρα"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight