Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Βουλή – Αποβλήθηκε από τη συνεδρίαση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός! Άρχισε και πάλι η συζήτηση – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Βουλή – Αποβ...

Ανέβηκαν οι τόνοι

18.39: Άρχισε και πάλι η συνεδρίαση, μετά από μισή ώρα διακοπή. Aποφασίστηκε προσωρινός αποκλεισμός του βουλευτή Γιάννη Λαγού από την αίθουσα της Ολομέλειας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: «Ασπίδα» γύρω από τον Γ. Λαγό σχημάτισαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγή προκειμένου να μην τον αποπέμψει η φρουρά της Βουλής ύστερα από την σχετική εντολή του προεδρεύοντως Γιώργου Λαμπρούλη.

Στο πλαίσιο αυτό αντιπαράθεση είχαν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος φώναζε προς τα υπουργικά έδρανα. «Είστε υπόδικοι» του επεσήμανε έντονα ο Ν. Φίλης.

Κάποια στιγμή ο Ηλ. Κασιδιάρης βγήκε έξω από την αίθουσα μιλώντας στο κινητό του και ρωτώντας «έχει φαγωθεί ο Βούτσης να τον βγάλει από την αίθουσα. Τι προβλέπεται;». «Α, τρεις παρατηρήσεις», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και επανήλθε στην Ολομέλεια, όπου ο Γ. Λαγός συνεχίζει να κάθεται στο έδρανό του.

Η συνεδρίαση έχει ήδη διακοπεί για περίπου 20 λεπτά.

Απειλές του χρυσαυγίτη Παππά για την οικογένεια του Σκουρλέτη – Τι συνέβη όσο ήταν κλειστές οι κάμερες στη Βουλή - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Εντολή για απομάκρυνση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού από την αίθουσα της Ολομέλειας έδωσε ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης. Αφορμή ήταν αντιπαράθεση του Γ. Λαγού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διαφωνίας του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Ο τελευταίος απάντησε στον υπουργό ύστερα από επεισόδιο που είχαν νωρίτερα. Ο κ. Σκουρλέτης του επεσήμανε ότι νωρίτερα είχε πει ότι «να προσέχει η οικογένειά σου». «Ποτέ», υποστήριξε ο Χρήστος Παππάς.

Στον διάλογο παρενέβησαν ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Παναγιώταρος φωνάζοντας πολλές φορές προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ «είσαι βλάκας», «ντροπή σου», «κολλητοί με τους τρομοκράτες έχετε γίνει» κ.α. Μάλιστα ο Γ. Λαγός σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα ο Γ. Λαμπρούλης να διακόψει την συνεδρίαση και να καλέσει την φρουρά για να βγάλει έξω από την αίθουσα τον Γ. Λαγό.

Αυτή την στιγμή έχει εισέλθει η φρουρά, ενώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι όρθιοι γύρω από τον Γ. Λαγό για να εμποδίσουν την φρουρά της Βουλής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις