Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεχίζεται για 3η εβδομάδα στην Πάτρα η προβολή του φιλμ "Short Fuse" του Πατρινού Ανδρέα Λαμπρόπουλου

Συνεχίζεται για 3η εβδομάδα στην Πάτρα η...

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Απριλίου 2016

Το ανατρεπτικό action thriller με τίτλο «Short Fuse» (διανομή από την Village) σε σκηνοθεσία του Κώστα Σκύφτα και του Πατρινού Ανδρέα Λαμπρόπουλου είναι γεγονός πως έχει κάνει αίσθηση και πλάνα του είδαμε μέχρι και στην φετινή λαμπερή διοργάνωση του MadWalk 2016!

H ταινία που έχει στοιχεία από το σινεμά του Ταραντίνο και θυμίζει το σενάριο της σε σημεία φιλμ όπως το Αμερικάνικο «Τηλεφονικός  θάλαμος» με τον Κόλιν Φάρελ, έκανε πρεμιέρα στις 21 Απριλίου 2016 σε 23 αίθουσες πανελλαδικά (βγήκε και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) και μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να έχει ξεπεράσει τα 5.000 εισιτήρια.

Το αισιόδοξο στοιχείο είναι πως το «Short Fuse» με τον Αποστόλη Τότσικα στο ρόλο ενός ασκούμενου δικηγόρου που δουλεύει ως κούριερ και βρίσκεται ένα πρωί μυστηριωδώς να έχει πάνω του μία βόμβα και από το ακουστικό στο αυτί του να του μιλά μία άγνωστη φωνή, συνεχίζεται για 3η συνεχή εβδομάδα να προβάλλεται στην Πάτρα, στην βραδινή προβολή των 23.10.

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που την πρώτη εβδομάδα ήταν καθημερινά στις αίθουσες των Ster cinemas, στην Πάτρα μιλώντας για την ταινία του αλλά και για να αφουγκραστεί και να δει τις αντιδράσεις του κοινού, ήταν καλεσμένος πριν λίγες μέρες και στην εκπομπή της Μαριλένας Κατσίμη και του Σεραφείμ Σύλλα στην ΕΡΤ1.

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος μας μίλησε και στο thebest.gr, αποκαλύπτοντας μας πως ετοίμαζε την ταινία τα τελευταία δυόμιση με τρία χρόνια. Μάλιστα ευελπιστεί σύντομα να καταθέσει και την διπλωματική του εργασία που του έχει απομείνει, για να πάρει το πτυχίο του από την σχολή του, της Επιστήμης των Υλικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στο «Short Fuse» παίζουν οι ηθοποιοί:
Αποστόλης Τότσικας, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης, Νίκος Ορφανός, Νίκος Κουρής, Ειρήνη Μπαλτά, Μάνος Γαβράς και Γιώργος Καραμίχος.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture