Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται στην Πάτρα το «X-Men: Apocalypse»-Στις 19 Μαΐου

Έρχεται στην Πάτρα το «X-Men: Apocalypse...

Αναμένεται να κάνει ρεκόρ εισιτηρίων

Ποιος είναι ο Απόκαλιψ; Κάποιοι λένε πως ο πρώτος μεταλλαγμένος γεννήθηκε μερικές χιλιετίες πριν και ήταν παντοδύναμος… Μήπως όμως ήταν θεός;

Ο Απόκαλιψ επανήλθε και σκοπεύει να «εξαγνίσει» τον πλανήτη, θα μπορέσει άραγε κανείς να τον σταματήσει;

Μετά την τεράστια παγκόσμια επιτυχία του «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», ο 50χρονος σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ επιστρέφει με το φιλόδοξο «X-Men: Apocalypse» που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Odeon στις 19 Μαΐου 2016. Η ταινία διάρκειας 143 λεπτών και προυπολογισμού που λέγεται ότι άγγιξε τα 230 εκατομμύρια δολάρια, θα ντεμπουτάρει την ίδια ημερομηνία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 27 Μάη στις ΗΠΑ.

Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Apocalypse, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί.

Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Όσκαρ Άιζακ, Νίκολας Χουλτ, Ρόουζ Μπερν, Ολίβια Μαν, Έβαν Πίτερς, Κόντι Σμιτ-Μακφί, Σόφι Τέρνερ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σιπ, Λούκας Τιλ, Τζος Χέλμαν, Λάνα Κόντορ, Μπεν Χάρντι.

Τα σχετικά πόστερ της ταινίας που βασίζεται στους υπερήρωες των X Men της Μάρβελ Κόμικς, έχουν ήδη τοποθετηθεί στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η Τζένιφερ Λόρενς ανέβασε στη σελίδα της στο facebook, και ένα νέο κλιπ με σκηνή από την πολυαναμενόμενη ταινία, ανεβάζοντας κι άλλο το ενδιαφέρον και αγωνία των φαν της κινηματογραφικής σειράς των μεταλλαγμένων X Men.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight