Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σάκης Ρουβάς μας έλυσε την απορία: Αυτός είναι ο λόγος που τα ονόματα των παιδιών του ξεκινάνε από Α

Ο Σάκης Ρουβάς μας έλυσε την απορία: Αυτ...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «42 λεπτά» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Εύα Αντωνοπούλου. Μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για τις δηλώσεις που είχε κάνει στην αρχή της σχέσης του με την Κάτια Ζυγούλη, σχετικά με την απόκτηση παιδιών αλλά και τον λόγο που όλα τα ονόματα της οικογένειας τους ξεκινάνε από «Α».

«Κάποια στιγμή είχα πει στην Κάτια ότι θα κάνουμε 5 παιδιά. Βεβαίως γελάγαμε και οι δύο τότε. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά. Τώρα, έχοντας 4 όλα είναι πιθανά, αλλά πιστεύω ότι τώρα θα μπει μια τελεία!», είπε ο γνωστός τραγουδιστής ενώ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι όταν υπάρχει ένα μωρό: «Ο ύπνος είναι λίγος κυρίως για την Κάτια. Είναι πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ συγκλονιστικό να βλέπει κανείς τα μικρά παιδάκια, τα υπόλοιπα, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη… Είναι καταπληκτικό να βλέπουν να αδημονούν να το πάρουν στην αγκαλιά τους, να το ταΐσουν!»

Τέλος η γνωστή δημοσιογράφος δεν δίστασε να ρωτήσει για τον λόγο που επιλέγουν το γράμμα «Α» για τα ονόματα των παιδιών: «Αναστάσιος εσύ, Αικατερίνη η Κάτια… Υπάρχει κάποια αγάπη κάποιο γούρι στο γράμμα αυτό;».

Δείτε τι απάντησε ο γνωστός τραγουδιστής:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight