Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παν. Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας θα φύγει νύχτα από τη χώρα

Παν. Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας θα φύγει νύχτα...

Σε ξεσηκωμό κατά του ασφαλιστικού καλεί η ΛΑΕ

«Στις απεργίες, στις κινητοποιήσεις και στους δρόμους, τις πλατείες και το Σύνταγμα» καλεί όλους και όλες η Λαϊκή Ενότητα και ο επικεφαλής της, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την «ακραία αυταρχική απόφαση» της κυβέρνησης να ψηφιστεί το αντιασφαλιστικό «έκτρωμα» και τη φορολογική επιδρομή μέσα στο Σαββατοκύριακο από τη Βουλή. Και προειδοποιεί: «Όσο για τους βουλευτές που θα ψηφίσουν και μάλιστα με διαδικασίες εξπρές, το σφαγιασμό συντάξεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, να είναι βέβαιοι ότι θα εισπράξουν την απέχθεια, την αγανάκτηση και το μίσος σύσσωμου, ανεξάρτητα από πεποιθήσεις, του ελληνικού λαού».

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη

«Μόνο ως “πραξικόπημα των πραξικοπημάτων” μπορεί να χαρακτηριστεί η κυβερνητική αιφνιδιαστική απόφαση να ψηφιστεί το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και τη φορολογική επιδρομή μέσα στο Σαββατοκύριακο από τη Βουλή.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η χώρα δεν έχει δημοκρατία αλλά μια σκληρή δικτατορία του ευρώ και της χρηματιστικής ολιγαρχίας, η οποία χρησιμοποιεί ως ντεκόρ τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς και ως άβουλα πιόνια και τροϊκανά ρομπότ τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση με την ακραία αυταρχική της απόφαση θέλει να αιφνιδιάσει και να αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις για τις εγκληματικές αντεργατικές της μεθοδεύσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η ομάδα του λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι νεομνημονιακοί συνεργάτες του θα αναγκαστούν κάτω από την οργή του λαού να πληρώσουν για τα ανοσιουργήματα τους και όχι μόνο να φύγουν γρήγορα από την κυβέρνηση αλλά και νύκτα από τη χώρα.

Όσο για τους βουλευτές που θα ψηφίσουν και μάλιστα με διαδικασίες εξπρές, το σφαγιασμό συντάξεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, να είναι βέβαιοι ότι θα εισπράξουν την απέχθεια, την αγανάκτηση και το μίσος σύσσωμου, ανεξάρτητα από πεποιθήσεις, του ελληνικού λαού.

Αυτήν την ώρα χρειάζεται να σημάνει παντού σε όλη τη χώρα, σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε πόλη, συνοικία και χωριό ένας πανεργατικός – παλλαϊκός συναγερμός και απεργιακός αγώνας, που θα συνενώσει τους μισθωτούς, τα επαγγελματικά στρώματα, τα επιστημονικά επαγγέλματα, τη μικρομεσαία αγροτιά και τη νεολαία, σε ένα μεγάλο ενιαίο αγωνιστικό μέτωπο νίκης για την ακύρωση της ψήφισης και εφαρμογής των μνημονιακών εκτρωμάτων».

Διαβάστε επίσης:

Είναι οριστικό! Κυριακή βράδυ ψηφίζεται το νέο φορολογικό – ασφαλιστικό

48ωρη απεργία, αύριο και μεθαύριο, η απάντηση των εργαζομένων στο νέο φορολογικό – ασφαλιστικό που καταθέτει η κυβέρνηση στη Βουλή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις