Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκτροφείο ροτβάιλερ φέρεται να είχε ο ιδιοκτήτης των σκύλων που δολοφόνησαν τον 5χρονο

Εκτροφείο ροτβάιλερ φέρεται να είχε ο ιδ...

Τον Σεπτέμβριο του είχαν γινει συστάσεις

Νέα στοιχεία για τη δράση του 72χρονου ιδιοκτήτη των δύο ροτβάιλερ που ανήμερα το Πάσχα κατακρεούργησαν έναν 5χρονο στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα proinoslogos.gr πληθαίνουν οι φήμες ότι ο απόστρατος αξιωματικός λειτουργούσε σαν εκτροφέας καθώς στο σπίτι του είχε τουλάχιστον δέκα σκύλια ίδιας ράτσας.

Περιοίκοι λένε ότι πριν από δύο μήνες έδωσε δύο ροτβάιλερ σε τρίτα πρόσωπα ενώ, όπως προσθέτουν, πολύς κόσμος ερχόταν στο σπίτι του 72χρονου για να δει τα σκυλιά.

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας διώκεται ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο

Ο απόστρατος αξιωματικος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμούσε να δώσει κάποια από τα οκτώ σκυλιά που του απόμειναν, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει δώσει σκυλιά σε τρίτους και γι’ αυτό και το οικόπεδό του ήταν τόσο επισκέψιμο.

Τι ισχυρίζεται ο 72χρονος ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα τον 5χρονο

Πάντως οι περίοικοι ζουν σε ένα καθεστώς φόβου δίπλα στα έξι ροτβάιλερ , για τα οποία ανησυχούν ότι μπορεί να εκπαιδεύτηκαν όπως και τα δυο  φονικά τετράποδα, τα οποία κρατούνται στο κυνοκομείο της Κοζάνης μετά από εντολή της αστυνομίας.

Αυτά είναι τα δύο αρσενικά ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - Κοινωνία - The Best News

Περίοικος δήλωσε στο proinoslogs.gr ότι «στις 18-19 Σεπτεμβρίου τα ροτβάιλερ του κατασπάραξαν ένα σκυλάκι. Καλέστηκε η αστυνομία και έγιναν οι συστάσεις για πλημμελή φύλαξη ζώων» με την ιδιοκτήτρια του κουταβιού να επιβεβαιώνει την πληροφορία.

Δυστυχώς, όμως, το γεγονός αυτό και οι συστάσεις δεν συνέβαλαν ώστε ο ιδιοκτήτης να πάρει τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης. «Πάντως είναι και το μοναδικό γεγονός  επικίνδυνης συμπεριφοράς μετά από 13 χρόνια» ανέφερε ένας γείτονας, με έναν τρίτο να δηλώνει ότι και ο ίδιος δέχτηκε επίθεση από ένα ροτβάιλερ και την γλύτωσε πολύ φτηνά.

Όσο για τα δύο ροτβάιλερ αναμένεται εισαγγελική εντολή για το αν θα περιέλθουν στην ιδιοκτησία του δήμου ή θα επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη τους.

Σε περίπτωση που περιέλθουν στην ιδιοκτησία του Δήμου θα αντιμετωπιστούν ως αδέσποτα και μετά από 15  μέρες σε καραντίνα, η τύχη τους θα κριθεί από την απόφαση της πενταμελούς επιτροπής. 

Το τραγικό συμβάν έγινε σε κτήμα κοντά στον Άργιλο με τη μητέρα, ουκρανικής καταγωγής, και τον πατριό του παιδιού να χάνουν ξαφνικά από τα μάτια τους τον 5 χρονο. Μέχρι να τον βρουν τα δύο ροτβαιλερ του ιδιοκτήτη τον είχαν κατασπαράξει.

Η ιατροδικαστική εξέταση προκάλεσε σοκ καθώς ο ιατροδικαστής διαπίστωσε απόσπαση μυϊκής μάζας, κατάγματα, βαθιά τραύματα στην άνω-κάτω γνάθο, στον τράχηλο και το τριχωτό της κεφαλής.

Ενδεικτικό της αγριότητας των τραυμάτων ήταν το γεγονός ότι το προσωπικό του Μαμάτσειου, το οποίο και αντιμετώπισε το περιστατικό δείχνει ακόμα σοκαρισμένο από την κατάσταση του άτυχου παιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις