Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Το σχολείο που αγαπώ, το σχολείο που ονειρεύομαι..." Εκδήλωση από το 1ο Γυμνάσιο Πάτρας

"Το σχολείο που αγαπώ, το σχολείο π...

Στην Αγορά Αργύρη

To 1ο Γυμνάσιο Πάτρας  διοργανώνει εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016, υπό την αιγίδα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Η εκδήλωση θα  πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016, στις 19.00 μ.μ., στην Αγορά Αργύρη.  

Η εκδήλωση έχει τίτλο: «Το σχολείο που αγαπώ… το σχολείο που ονειρεύομαι …» και όπως δηλώνουν οι διοργανωτές της "φιλοδοξούμε να αποτελέσει μια αφορμή να γιορτάσουμε όλοι μαζί, καθηγητές, μαθητές και  γονείς, τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους, παρουσιάζοντας τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, τις  μαθητικές δράσεις και επισκέψεις, καθώς και τις συμμετοχές του σχολείου μας σε διαγωνισμούς και άλλες εκπαιδευτικές διοργανώσεις".

Όλα αυτά θα είναι διανθισμένα με το  τραγούδι και το χορό, την έμπνευση, τη φαντασία και το μεράκι των μαθητών. Μας προσκαλούν, λοιπόν, να παραβρεθούμε σε αυτή τη μικρή  γιορτή–αφιέρωμα στο σχολείο που αγαπούν, "στο σχολείο  που όλοι μας, δουλεοντας με αγάπη, δημιουργούμε, προσδοκώντας κάθε χρόνο να το κάνουμε καλύτερο και πιο αποδοτικό και ελπιδοφόρο για το μέλλον μαθητών και καθηγητών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις