Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το "Suntan" με την Έλλη Τρίγγου θα προβληθεί και σε ΗΠΑ, Νότιο Κορέα, Γαλλία και Αυστραλία

Το "Suntan" με την Έλλη Τρίγγο...

Φωτογράφηση και συνέντευξη της νεαρής Πατρινής ηθοποιού έχει και το νέο τεύχος του "In Style"

Μετά τις επιτυχημένες του πρεμιέρες στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και το Τέξας των ΗΠΑ αλλά και την έξοδό του στις ελληνικές αίθουσες (όπου κατάφερε να κόψει περισσότερα από 20.000 εισιτήρια ενώ προβλήθηκε και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε), το τολμηρό φιλμ «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στον Μάκη Παπαδημητρίου ερμηνεύει η 26χρονη Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, ετοιμάζεται να ταξιδέψει και στις τέσσερις γωνιές του κόσμου.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του flix.gr, η Visit Films που έχει αναλάβει - από το Φεστιβάλ του Ρότερνταμ τον περασμένο Φεβρουάριο - τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας, εξασφάλισε για την 3η μεγάλου μήκους ταινία του Παπαδημητρόπουλου που έλαβε εγκωμιαστικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο, διανομή στις αίθουσες της Αμερικής μέσω της Strand Releasing (που πρόσφατα αγόρασε για διανομή και το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη με τον Σάκη Ρουβά – καλύτερη ταινία στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου 2015 αλλά και διένειμε στις αμερικανικές αίθουσες το «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα).

Ακόμα το «Suntan» με τα ηλιόλουστα πλάνα στην Αντίπαρο και την ανέλπιστη σεναριακή εξέλιξη προς το φινάλε που γίνεται σχεδόν θρίλερ, αναμένεται να βγει και στις αίθουσες της μακρινής Νοτίου Κορέας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας αλλά και της Ανατολικής Ευρώπης μέσω της HBO Europe.

Στο «Suntan» όπου παραγωγός είναι η Αχαιή στην καταγωγή Φαίδρα Βόκαλη, παίζουν και οι Σύλλα Τζουμέρκας, Μαρία Καλλιμάνη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, κ.α. Το σενάριο έχουν γράψει οι Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και Σύλλας Τζουμέρκας.

*Στο μεταξύ η Έλλη Τρίγγου που φιγουράρει και στο Πασχαλινό τεύχος του The Best Magazine όπου έδωσε συνέντευξη με αφορμή το «Suntan», φωτογραφήθηκε και για το περιοδικό In Style (τεύχος Μαίου 2016) όπου αναφέρει ότι η πρώτη παράσταση που είδε ήταν σε παιδική ηλικία, η «Μελωδία της ευτυχίας» με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1995.

Ακόμα το περιοδικό της εφημερίδας «Η Καθημερινή» είχε την Κυριακή πριν το Πάσχα, στο εξώφυλλο του την πολλά υποσχόμενη ηθοποιό Έλλη Τρίγγου, η οποία τον Ιούνιο ολοκληρώνει τις σπουδές της στη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture