Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα τροπή στην υπόθεση της Μαρίας- Οι φωτογραφίες στο fb που εξετάζουν οι αρχές- Παραμένει στο νοσοκομείο το παιδί με εισαγγελική εντολή- ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τροπή στην υπόθεση της Μαρίας- Οι φω...

Μέχρι η δικαστική λειτουργός να πάρει στα χέρια της τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαρίας  την Κυριακή του Πάσχα. Με εισαγγελική εντολή το παιδί θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι η δικαστική λειτουργός να πάρει στα χέρια της τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων.

Οι αρχές πήραν αυτή την απόφαση καθώς εξετάζονται καταγγελίες αλλά και φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει οι γονείς της Μαρίας στο facebook.

Ελεύθεροι αφέθησαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι γονείς της 4χρονης Μαρίας μέχρι τις 6 Μαΐου όπου και ορίστηκε η νέα δικάσιμος και θα τεθούν ξανά ενώπιον Μονομελούς Πλημμελειοδικείου. Την αναβολή προκάλεσε η αποχή των δικηγόρων.

«Διέφυγε της προσοχή μας για ένα λεπτό» είπε η μητέρα της Μαρίας.

«Της υποσχέθηκα ότι δεν θα την αφήσω ποτέ ξανά μόνη της γιατί μου είπε ότι φοβόταν και με φώναζε. Διέφυγε της προσοχής μας για ένα λεπτό. Άφησα τα παιδιά στον άντρα μου και εγώ πήγα στην κουζίνα» είπε η μητέρα της 3χρονης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε και πρόσθεσε:

«Αμέσως αρχίσαμε να την ψάχνουμε αλλά δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Μετά από μερικά λεπτά πήραμε την αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού. Η κόρη μου, μου είπε ότι ήταν στο βουνό και ότι κοιμήθηκε στα χορτάρια. Μου είπε ότι ήθελε να πάει να δει ένα σκυλάκι και ότι μετά χάθηκε και με φώναζε. Αυτό μου είπε και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις