Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το σωματείο εργαζομένων γνωστής εταιρείας καλεί σε απεργιακή κινητοποίηση την Κυριακή 8 Μάη

Πάτρα: Το σωματείο εργαζομένων γνωστής ε...

Στην πλατεία Γεωργίου Α’ στην Πάτρα στις 10 π.μ.

Σε ανακοίνωση του, το Σωματείο εργαζομένων στην εταιρεία Praktiker Hellas, παράρτημα Πάτρας αναφέρει πως με αφορμή τον εορτασμό της 1ης Μάη (130 χρόνια 1886-2016) που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαίου 2016 (με συγκεντρώσεις και πορείες) καλεί τα μέλη του σε απεργιακή συγκέντρωση στις 8 Μάη, στην πλατεία Γεωργίου Α’ στην Πάτρα στις 10 π.μ.

Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων έχει ως εξής:

Συνάδελφοι -σες η φετινή Πρωτομαγιά συμπίπτει με τις ημέρες που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει άλλο ένα μνημονιακό χτύπημα στις συντάξεις και συνολικά στο δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης και όλων των εργαζομένων της χώρας και όχι μόνο, ετοιμάζει νέα μέτρα στα εργασιακά με ομαδικές απολύσεις και περιορισμούς στις προκηρύξεις απεργιών και στη συνδικαλιστική δράση, αντεργατικά μέτρα τα οποία αν δεν μπορέσουμε να ανατρέψουμε θα δυσκολέψουν κι άλλο την ήδη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε μέσα στους χώρους δουλειάς και θα μετατρέψουν τη ζωή μας σε σύγχρονους σκλάβους.

Συνάδελφοι -σες μαχητικά με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και τις δυνατότητές μας. Στήνουμε εργατικό λαικό μπλόκο στην επίθεση μεγαλοεργοδοσίας - κυβέρνησης - Ε.Ε. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Να μην περάσουν τα αντιλαικά μέτρα στο ασφαλιστικό και τη φορολογία. Απαντάμε μαχητικά με ταξικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς Κυριακή 8 Μαίου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις