Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκθεση της φωτογραφικής ομάδας "Πολύμορφο" του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ – Αχαΐας μεταφέρεται στην Αθήνα

Έκθεση της φωτογραφικής ομάδας "Πολ...

Τίτλος της «Όνειρο και Απουσία»

Η ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα «Πολύμορφο» του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ – Αχαΐας θα μεταφέρει την έκθεση «Όνειρο και Απουσία» στην Αθήνα. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής.

Το ζητούμενο σε αυτή την έκθεση ήταν να καταγράψει η φωτογραφική μηχανή, αυτό που λείπει από την εικόνα και το στοίχημα για κάθε φωτογράφο, να το αναδείξει. Έτσι οι 70 φωτογραφίες της έκθεσης έρχονται να μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο ανύπαρκτο και όμως αληθινό, στον κόσμο της απουσίας και των ονείρων.

Εκθέτουν με αλφαβητική σειρά οι:

Αθανασία Γκρος, Αιμιλία Σιακοβέλη, Ακριβή Καναβού, Ανδρέας Παπανδρέου, Απόστολος Καλλιακμάνης, Αρετή Λαμπροπούλου, Βασίλης Παναγόπουλος, Βάσω Λυμπέρη, Γιάννης Κοπανάς, Γιάννης Ντάρλας, Γιάννης Πατρώνης, Γιώργος Αναγνώστου, Γιώργος Παναγόπουλος, Γιώργος Χριστολουκάς, Δέσποινα Λέκκα, Δημήτρης Σαρχώσης, Ζωή Προδρομάκη, Θανάσης Αναστασόπουλος, Θάνος Παπαδημητρίου, Κώστας Λεπενιώτης, Κώστας Τσέλος, Λένα Μίμη, Λευτέρης Στεφανίδης, Μαίρη Γιαννοπούλου, Μαρί Αμπλά, Μαρία Γεωργοπούλου, Μαρία Κοσσυφίδου, Μαρία Μητροπούλου, Μαρίνα Κανελλοπούλου, Νάνσυ Μάρκου, Νίκος Σκαλτσάς, Σόνια Πουλή, Στάσια Διακουμίδου, και Φώτης Αθανασόπουλος

Τα εγκαίνια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Παρασκευή 6/5/2016 στις 20:30, στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 110, κοντά στην Πλ. Βικτωρίας στην Αθήνα.

Διάρκεια Έκθεσης : Από 6/5 έως 13/5 2016. Ώρες επίσκεψης τις καθημερινές από 18:00 – 21:00, και την Κυριακή κλειστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture