Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

TEDxPatras 2016 - O Τηλέμαχος Τσαρδάκας οπτικοποίησε τις «Ευκαιρίες» - ΒΙΝΤΕΟ

TEDxPatras 2016 - O Τηλέμαχος Τσαρδάκας ...

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου

Το TEDxPatras 2016, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μάϊου, έχει ως θέμα του τις «Ευκαιρίες». Η λέξη «Opportunities» είναι η θεματική που επέλεξαν οι διοργανωτές του για τη φετινή, δεύτερη κατά σειρά, διοργάνωση στην Πάτρα. Και γύρω από τις ευκαιρίες θα εξελιχθούν τα πάντα στη φετινή διοργάνωση: ομιλίες, εργαστήρια, εμπειρίες και άλλα.

Οι ευκαιρίες αποτέλεσαν και την έμπνευση του τηλεοπτικού σποτ του TEDxPatras 2016. Τα γυρίσματα έγιναν στην Πάτρα τον Απρίλιο 2016, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Τηλέμαχου Τσαρδάκα (ιδιοκτήτη και διευθυντή του θεάτρου act) και η μουσική σύνθεση του Διονύση Μπάστα.

Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας δέχτηκε πρόθυμα να επιμεληθεί το συγκεκριμένο σποτ, δουλεύοντας κι αυτός (όπως και όλοι οι συνεργάτες του) σε εθελοντική βάση, όπως άλλωστε και όλοι οι συμμετέχοντες στην πολυμελή ομάδα που διοργανώνει το TEDxPatras. Στα γυρίσματα συμμετείχαν οι: Περικλής Σιούντας, Νίκος Γαρόζης, Μαρία Βάρσου, Χριστιάνα Κώτσια, Τάσος Παπαδημητρίου, Τηλέμαχος Τσαρδάκας.

Το TEDxPatras 2016 ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την προσφορά του χρόνου και του ταλέντου τους, καθώς επίσης τον Γιώργο Τσίρη για την παραχώρηση του γραφείου του, τον Χάρη Βασιλείου για την διευκόλυνση στα γυρίσματα, τον Δημήτρη Kozarski για τις λήψεις με drone, τον Ιάσονα Βάκρινο που έπαιξε τρομπέτα, τη σχολή χορού Ελευθερίας Τσαφούλια για την παραχώρηση αίθουσας χορού, την ομάδα X-Saltibagos για τη συνεργασία στα γυρίσματα, το NoiseBox Studio για τις ηχογραφήσεις και το θέατρο act για την βοήθεια στην εκτέλεση της παραγωγής.

Μπορείτε να απολαύσετε το συγκεκριμένο σποτ εδώ:

Άλλα χρήσιμα Links σχετικά με το TEDxPatras και τον τρόπο απόκτησης των εισιτηρίων:

www.tedxpatras.com

www.facebook.com/tedxpatras

www.twitter.com/tedx_patras

www.instagram.com/tedxpatras

www.viva.gr/tickets/seminars/royal-theater/tedxpatras-opportunities/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις