Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ CORRISPONDENT’S DINNER ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ-ME GIVENCHY Η ΜΙΣΕΛ

ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο πρόεδρος με την Κένταλ και την Εμιλι

Αστέρες του Χόλιγουντ και της βρετανικής σοουμπιζ λάμπρυναν το αποχαιρετιστήριο δείπνο White House Corrispondent’s Association Dinner που διοργανώθηκε για όγδοη χρονιά με οικοδεσπότες το προεδρικό ζεύγος Ομπάμα. Το επίσημο αυτό event πλαισιώνεται παραδοσιακά από διασημότητες της σοουμπιζ , που δεν χάνουν την ευκαιρία για τουαλέτες και σμόκιν. Αυτή τη φορά ο λόγος του πλανητάρχη με σπόντες για τον Τραμπ και τη Χίλαρι, το ιδιαίτερο φόρεμα της Μισέλ Ομπάμα, οι νεαρές καλλονές Κένταλ Τζένερ και Εμιλι Ραταζκόβσκι αλλά και τα τατουάζ της Ελεν Μίρεν έδωσαν τροφή στα διεθνή media. Σας έχουμε αναλυτικά τις εμφανίσεις της βραδιάς.

Με couture Givenchy δημιουργία γοήτευσε η Μισέλ Ομπάμα που ως γνήσιο fashion icon έχει για τα καλά ξεφύγει από τη συμβατική γκαρνταρόμπα της «πρώτης κυρίας». H μπεζ τουαλέτα της είχε εξωτερικά έναν ολοκέντητο, διάφανο τούλινο μανδύα κεντημένο με κρύσταλλα.

Η πανέμορφη μελαχρινή τοπ μόντελ Κένταλ Τζένερ διάλεξε για την περίσταση ένα bustier φόρεμα Vivienne Westwood, που τόνιζε την τέλεια σιλουέτα της και το νέο sex symbol Εμιλι Ραταζκόβσκι ένα εμπριμέ «γοργονέ» μάξι Monique Luillier. Το πιο «προχωρημένο» ντύσιμο διέθετε η Εμμα Γουότσον με στράπλες φόρεμα Osman φορεμένο πάνω από παντελόνι. Πολύ αισθησιακή κι εξωτική η Πριγιουάνκα Τσόπρα με τουαλέτα Zuhair Murad με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και κλασική η Ρέιτσελ Μακ Ανταμς με στραπλες φόρεμα Armani. Η Μισέλ Ντόκερι (του Dowton Abbey) ξεχώρισε με κίτρινο φουστάνι Cushnie et Ochs. Η Κέρι Ουάσιγκτον φόρεσε δημιουργία με βολάν Victoria Beckam , η supermodel Κάρλι Κλος λευκό μάξι Derek Lam. Το «αγγελάκι» Αντριάνα Λίμα ήταν εκεί στα κόκκινα με ετικέτα Juan Carlos Obando και η βετεράνος Ελεν Μίρεν με μπλε δαντέλα Dolce e Gabbana. To παρών έδωσαν επίσης η Αρίθα Φράνκλιν, ο Γουιλ Σμιθ κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View