Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Δεν είναι απλώς ανίκανοι, αλλά κυρίως επικίνδυνοι

Δεν είναι απλώς ανίκανοι, αλλά κυρίως επικίνδυνοι

Του Θανάση Νταβλούρου - Πρώην Βουλευτή Αχαΐας Ν.Δ.

Διακήρυτταν ότι θα έσκιζαν το μνημόνιο με ένα νόμο και με ένα άρθρο. Με απίστευτους λεονταρισμούς υπόσχονταν ότι  θα έδιωχναν την τρόικα, ενώ δήθεν και καλά θα εφάρμοζαν και το περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Θα έδιναν κατώτατο μισθό 751 ευρώ, όπως και 13η σύνταξη, ενώ οι πάντες θα είχαν πρόσβαση σε φάρμακα και στέγη.

Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που γνώρισε η χώρα στη νεώτερη πολιτική ιστορία της, αυτοί που αποτελούν το σημερινό ετερόκλητο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όχι μόνο δεν κατήργησαν το μνημόνιο, αλλά στη θέση του έφεραν ένα τρίτο και πλέον επαχθές.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα φέρνουν στον ελληνικό λαό σαν πεσκέσι για την εμπιστοσύνη που τους επέδειξε επιπλέον δύο στη συσκευασία του ενός.

Στα 9 δισεκατομμύρια έχει φτάσει ο λογαριασμός, εξαιτίας της παροιμιώδους ανικανότητας τους, της άνευ προηγουμένου ανευθυνότητας. Και τώρα «τρέμουν» τι θα γίνει στο επικείμενο Eurogroup.  Όχι ότι δεν έχουν αποφασίσει να υπογράψουν στα… τέσσερα τα πάντα!

Αλλά προβληματίζονται τώρα πώς θα μπορέσουν να επενδύσουν επικοινωνιακά, έστω με ένα φύλλο συκής, τη γύμνια τους.

Η χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στην επανάληψη του εφιαλτικού σκηνικού που ζήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι.

Είναι ανίκανοι και, κυρίως, επικίνδυνοι! Και αν έχουν μια και μοναδική υπηρεσία να προσφέρουν στην Ελλάδα, αυτή δεν είναι άλλη από το να ξεκουμπιστούν και να φύγουν!

Πριν οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις