Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ικανοποίηση στο ΠΑΜΕ για τις εκλογές του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων

Πάτρα: Ικανοποίηση στο ΠΑΜΕ για τις εκλο...

Καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής

Την ικανοποίησή της για τις εκλογές του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη ΤΑΣ, η οποία στηρίζεται από το ΠΑΜΕ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Με άνοδο σε συμμετοχή, σε ψήφους, και σε αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, υπέρ των δυνάμεων της Τ.Α.Σ., (παράταξης που στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ.), ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που αψηφώντας την τρομοκρατία που κυριαρχεί στους χώρους δουλειάς από την εργοδοσία αλλά και από τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, που τους θέλει υποταγμένους στα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, ενίσχυσαν τις δυνάμεις εκείνες που στέκονται αταλάντευτα στο πλευρό τους χρόνια τώρα, διεκδικώντας τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες μας.

Η δύναμη που απέκτησε το σωματείο μας μετά και από αυτές τις αρχαιρεσίες, αποτελεί παρακαταθήκη για τους αγώνες που έρχονται το επόμενο διάστημα.

Καλούνται οι εργαζόμενοι που έδωσαν το παρόν αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν να υπερπηδήσουν τα εμπόδια που έβαλε η εργοδοσία, να συμμετέχουν δραστήρια στις διαδικασίες του σωματείου μας, αλλά και στις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Να συμβάλουν στην επιτυχία του ταξικού εορτασμού της Πρωτομαγιάς την Κυριακή 8 Μάη, αλλά και της 48ωρης απεργίας ενάντια στο νόμο - λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στην Βουλή τις επόμενες μέρες.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10π.μ.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ, ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ "ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ".»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις