Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μόνιμοι κάτοικοι Νέας Υόρκης ο Στράτος Τζώρτζολγου και ο 18χρονος γιος του

Μόνιμοι κάτοικοι Νέας Υόρκης  ο Στράτος ...

Πατέρας και γιος αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή στο «Μεγάλο Μήλο» στα τέλη του 2014

Μόνιμοι κάτοικοι Νέας Υόρκης είναι ο Στράτος Τζώρτζολγου και ο 18χρονος γιος που απέκτησε με την Μαρία Γεωργιάδου, ο Αλκιβιάδης.  Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα, αλλά και πώς περνούν στην Αμερική.

Πατέρας και γιος αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή στο «Μεγάλο Μήλο» στα τέλη του 2014 και, μάλιστα, ο Αλκιβιάδης τελείωσε το Λύκειο στην αμερικάνικη μεγαλούπολη.  «Η Ελλάδα ζει κάτι που ποτέ δεν φανταζόταν. Μετά από είκοσι χρόνια σε μια χρυσή φυλακή, με τείχη τριγύρω που δεν τα πήρε κανείς χαμπάρι, βρέθηκε να αντιμετωπίζει ξαφνικά μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Την πείνα και τη δυστυχία. Όχι όμως μετά από πόλεμο, αλλά μετά από καλοπέραση. Παχύναμε. Και πώς να τρέξουμε τώρα με τόσο λίπος; Νιώθεις χρεοκοπημένος και δεν ξέρεις πού να ρίξεις το φταίξιμο. Λες πως φταίει ο εχθρός, ποιος εχθρός; Ή ο γείτονας που έτρεχε στη Μύκονο και στα μπουζούκια; Το χειρότερο με αυτή την κρίση είναι πως διαίρεσε την κοινωνία. Και πιστεύω ότι θα βγούμε από αυτή μόνο αν ψάξουμε την αλήθεια βαθιά μέσα μας», λέει, στο περιοδικό «People», ο Στράτος, εξηγώντας γιατί εγκατέλειψαν την Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight