Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tι λέει η γυναίκα που βρήκε τη μικρή Μαρία - «Το κοριτσάκι είπε δύο φορές «Με αφήσανε»- Δεν υπάρχουν υπόνοιες για απαγωγή λέει η ΕΛ.ΑΣ.- Τι είπε η μικρή στον παιδοψυχολόγο

Tι λέει η γυναίκα που βρήκε τη μικρή Μαρ...

Η κ. Δημητρίου, μιλώντας στο mega, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές

«Καθόταν στην άκρη του δρόμου, σαν κάτι να περίμενε. Ήταν φοβισμένο και γρατζουνισμένο σε διάφορα σημεία του σώματος και του προσώπου του», δήλωσε η κ. Φωτεινή Δημητρίου, η γυναίκα που βρήκε την μικρή Μαρία στο Χαϊδάρι.

Η κ. Δημητρίου, μιλώντας στο mega, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές όταν εντόπισε την μικρή Μαρία, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή του Πάσχα.

«Το κοριτσάκι είπε δύο φορές «Με αφήσανε», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Υπενθυμίζουμε ότι η μικρή Μαρία διανυκτέρευσε χθες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις, καθώς και από την εξέτασή του ιατροδικαστή δεν διαπιστώθηκε κακοποίηση ή κάτι άλλο σοβαρό για την υγεία του, πέρα από την εμφανή ταλαιπωρία του και τις γρατζουνιές στα χέρια και στα πόδια οι οποίες, όπως εκτιμάται, προκλήθηκαν από τα χόρτα και τα κλαδιά της περιοχής.

Σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνά την υπόθεση, δεν φαίνεται να σχετίζεται με «εξωτερικό παράγοντα». Να μην την πήρε δηλαδή κάποιος από το σημείο όπου βρισκόταν με την οικογένειά της και να την άφησε στη λεωφόρο Καβάλας. Ο παππούς της, πάντως, λίγες ώρες αφού είχε βρεθεί, είχε ξεκάθαρα μιλήσει για απόπειρα απαγωγής, λέγοντας κιόλας πως υποπτεύεται ποιος μπορεί να το έκανε.

Το κοριτσάκι, που αρχικά μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου πριν την πάνε στο Παίδων για εξετάσεις, είπε στον παιδοψυχολόγο που της μίλησε πως έφυγε μόνη της γιατί έψαχνε ένα πόνι που έχει ο παππούς της στη μάντρα που διατηρεί στο Σχιστό και μετά δεν μπορούσε να γυρίσει στη μαμά και τον μπαμπά της.

"Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι έχω χαθεί. Φώναζα τους γονείς μου άλλα δεν με άκουγαν. Φοβόμουν, κρύωνα και έτρεμα το βράδυ. Κοιμήθηκα στο δάσος... Βρήκα το δρόμο και βγήκα εκεί, μήπως με βρουν οι γονείς μου", φέρεται να είπε το παιδί. Επίσης, σε αστυνομικούς και τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. , οι οποίοι συζήτησαν μαζί της διακριτικά, η μικρή δεν ανέφερε τίποτα για τρίτο άτομο, αυτοκίνητο, ή κάτι άλλο που να αφήνει υπόνοιες για απαγωγή.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις, καθώς από την εξέτασή του και από ιατροδικαστή δεν διαπιστώθηκε κακοποίηση ή κάτι άλλο σοβαρό για την υγεία του, πέρα από την εμφανή ταλαιπωρία του και τις γρατζουνιές στα χέρια και στα πόδια οι οποίες, όπως εκτιμάται, προκλήθηκαν από τα χόρτα και τα κλαδιά της περιοχής. Επίσης έχει γρατζουνιές στο πρόσωπο και πάλι από την ίδια αιτία, γι' αυτό εκτιμάται ότι πιθανόν κοιμήθηκε τη νύχτα κάπου στα χωράφια.

Οι γονείς του κοριτσιού κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αν και όπως λένε οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, δεν φαίνεται να υπάρχει δόλος από πλευράς τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις