Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τριήμερο θρησκευτικών εκδηλώσεων στον Ι. Ναό Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου

Πάτρα: Τριήμερο θρησκευτικών εκδηλώσεων ...

Στις 4, 5 και 6 Μαΐου

Τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων ιερών πανηγύρεων του ενοριακού ιερού ναού άγιας Ειρήνης Ριγανόκαμπου Πατρών και του παρεκκλησιού ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίτσα) στις 4, 5 & 6 Μάιου 2016. Το πρόγραμμα τον εκδηλώσεων έχει ω εξής:

Α. ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Την Πέμπτη 5 Μαϊου 2016 , Μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, ο φερώνυμος Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών θα εορτάσει μετά πάσης θρησκευτικής λαμπρότητος.

Οι εορταστικές ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

11.00 π.μ. Εξοδος και προσκύνησις εικόνας Αγίας Ειρήνης

6.30 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στον οποίον θα παραστεί  και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος.

Πέμπτη  5  Μαΐου 2016

7.30 π.μ.- 10.00 π.μ.  Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία θα λειτουργήσει  και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

6:30 μ.μ.  Θα τελεσθεί  Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις προς τιμήν της Αγίας Ειρήνης και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Ειρήνης και της Τιμίας Κάρας της, πέριξ των δρόμων του Ιερού Ναού.

Στις ακολουθίες θα παραστεί και θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαςο Γουρδούπης Διευθυντής ΓΕΕΘΑ και θα ψάλλουν μέλη των Νεανικών Συντροφιών των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας μας.

Β. ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ

Την Παρασκευή 6 Μαϊου, εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, ο φερώνυμος Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίτσα) – παρεκκλήσιο Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, θα εορτάσει μετά πάσης θρησκευτικής λαμπρότητος.

Οι εορταστικές ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

12.00 π.μ. Εξοδος Ιεράς εικόνος Ζωοδόχου Πηγής

9.00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

7.30 π.μ. – 10.00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Θωμάς προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών.

6.30 μ.μ. Θα γίνει μεθεόρτιος Εσπερινός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις