Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Έκανε περίπατο ο Ολυμπιακός

Πόλο: Έκανε περίπατο ο Ολυμπιακός

Νίκησε με 12-3 τη Σπαντάου και πήρε την πρωτιά στον Όμιλο με "δώρο" από Βουδαπέστη

Επιβλητική νίκη με 12-3 επί της γερμανικής Σπαντάου πέτυχε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Ομίλων του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ, στο Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Φάιναλ Σιξ της διοργάνωσης (που θα γίνει στη Βουδαπέστη 2-4 Ιουνίου) από την προηγούμενη αγωνιστική, εξασφάλισαν λίγες ώρες αργότερα -και μαθηματικά- την πρωτιά του Α' Ομίλου και κατ' επέκτασιν την απευθείας πρόκρισή τους στον έναν από τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης, καθώς δέχθηκαν ένα ωραίο "δώρο" από το άλλο παιχνίδι του Ομίλου τους που έγινε στη Βουδαπέστη.

Η ουγγρική Έγκερ αναγκάστηκε σε ισοπαλία 12-12 στην έδρα της από την κροατική Πριμόργιε Ριέκα κι έτσι το παιχνίδι της τελευταίας (10ης) αγωνιστικής του Ομίλου κόντρα στην Έγκερ, στον Πειραιά, θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν απολύτως κυρίαρχοι από το ξεκίνημα του αγώνα με τη Σπαντάου, με βασικά όπλα την άμυνα και την ευστοχία σε κρίσιμες στιγμές (παρότι χάθηκαν κάποια σουτ από βιαστικές επιλογές) και στα δύο τελευταία οκτάλεπτα αύξησαν τη διαφορά στα 9 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Αγκαλιά με την πρόκριση στον Φάιναλ-6

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports