Στην περιοχή των Μποζαϊτίκων
Συνήθως το ψήσιμο, ειδικά του αρνιού, απαιτεί αρκετή ώρα. Αρκετές ώρες θα έλεγε κανείς και όταν πρόκειται για το πασχαλινό αρνί. Στην περιοχή των Μποζαϊτίκων όμως κάποιος τα είχε όλα έτοιμα από τις 11.00 το πρωί. Και όπως λέει στο thebest.gr ξεκίνησε το ψήσιμο στις 8. Και μην φανταστείτε πως το αρνί ή το κοκορέτσι απλά "άρπαξαν" εξωτερικά και πήραν χρώμα, μένοντας άψητα μέσα. Δοκιμάσαμε και ήταν ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr