Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανελλήνιο ενδιαφέρον για τα πυροτεχνήματα στον επιτάφιο της Αρόης- "Γκρέμισαν" και φέτος την πλατεία- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πανελλήνιο ενδιαφέρον για τα πυρο...

Έχει γίνει πλέον παράδοση

Πανελλήνιο ενδιαφέρον όπως φαίνεται έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο οι νέοι υποδέχονται στην πλατεία της Αρόης τον Επιτάφιο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σε ειδικό αφιέρωμα που έκανε χθες το πόρταλ athensmagazine.gr αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εντόπισε και παρουσιάζει στους αναγνώστες του «το μέρος όπου η Μεγάλη Παρασκευή και συγκεκριμένα η περιφορά του Επιταφίου, γιορτάζεται με τον πλέον περιπετειώδη τρόπο από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στην πλατεία της Αρόης στην πρωτεύουσα της Αχαίας, νεαρά παιδιά μαζεύονται μετά το τέλος της περιφοράς του Επιταφίου και κάνουν... τη νύχτα μέρα, με τα βαρελότα και τα βεγγαλικά που πετάνε σε εξωφρενικές ποσότητες, ικανές για να μην στέκεται τίποτα όρθιο για περισσότερη από μισή ώρα...».

Μάλιστα παρουσιάζει αρκετά βίντεο από προηγούμενους Επιταφίους, ένα εκ των οποίων και του thebest.gr. Εμείς βρέθηκακε και φέτος στην περιφορά του Επιταφίου στην Αρόη και σας δίνουμε μια γεύση από τα όσα συνέβησαν….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις