Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ-Απέχει ένα βαθμό από το Φάιναλ-4

Πόλο: Συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός στ...

Οι ερυθρόλευκοι συνέτριψαν και την Σπαντάου με 12-3 στο Παπαστράτειο

Με… κεκτημένη ταχύτητα από το σπουδαίο διπλό στην Κροατία, κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα (4-10), όπου εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στο Final Six, ο Ολυμπιακός επικράτησε και της Σπαντάου με 12-3 για την 9η αγωνιστική του Champions League.

Με… κεκτημένη ταχύτητα από το σπουδαίο διπλό στην Κροατία, κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα (4-10), όπου εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στο Final Six, ο Ολυμπιακός επικράτησε και της Σπαντάου με 12-3 για την 9η αγωνιστική του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" που  βρίσκονται πλέον "αγκαλιά" με την 1η θέση του Α’ ομίλου (τους αρκεί ένας βαθμός την τελευταία αγωνιστική με την Έγκερ) πραγματοποίησαν μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, διεύρυναν το αήττητο σερί τους και… έκαναν τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Παπαστρατείου να τραγουδάει: "φέρτε μας το Ευρωπαϊκό, Θρύλε ολέ!"….

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 6-3, 10-3, 12-3

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Σμιθ, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Μάγιαρακ, Βλαχόπουλος 3, Γαλανόπουλος.

ΣΠΑΝΤΑΟΥ: Μπάκσα, Σαουναντιέ 1, Σλάνστεντ, Τσουκ 1, Κούιπερς, Γιούενγκλινγκ 1, Μαρζούκι, Μίερς, Σταμ, Όελερ, Ρέστοβιτς, Χάμπι, Χόενε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Εντυπωσιακός Ολυμπιακός στην Ριέκα για το Τσάμπιονς Λιγκ-Στους πρωταγωνιστές ο Πατρινός Κολόμβος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports