Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ «MOTHERS DAY» ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΚΥΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

"Λαμπει" το καστ, κακές οι κριτικές

Μια πολύ «αμερικάνικη», γυναικοκρατούμενη κομεντί με θέμα τα διαφορετικά «πρόσωπα» της μητρότητας θα κάνει πρεμιέρα στα Ster της Veso την Κυριακή του Πάσχα με αδιαμφισβήτητο προσόν την παρουσία της δημοφιλούς Τζούλια Ρόμπερτς με κατακόκκινο «καρέ» χτένισμα. Η πρώην «Pretty Woman» ξανασυναντά το σκηνοθέτη εκείνης της τεράστιας επιτυχίας που την καθιέρωσε, για να υποδυθεί τη Μιράντα, μια ισχυρή και εργασιομανή επιχειρηματία αλυσίδας οικιακών ειδών. Είναι η κεντρική ηρωίδα μιας από τις τέσσερις ιστορίες του φιλμ που γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας, καθώς αντίστοιχους βασικούς ρόλους έχουν αναλάβει οι Τζένιφερ Ανιστον, Κέιτ Χάντσον, Τζέισον Σουντεικις.

 

Ο βετεράνος Γκάρι Μάρσαλ, έχει συνδεθεί με εμπορικές συναισθηματικές ταινίες βασισμένες σε γιορτές. Παραδοσιακός οπαδός του γάμου και της οικογένειας και ο ίδιος, «μιλάει» στον μέσο αμερικανό θεατή με μεγάλη απήχηση, οπότε θεωρείται υπερδύναμη του είδους στο Χόλιγουντ. Μετά τα φίλμ για την Πρωτοχρονιά και τον Αγιο Βαλεντίνο, καταπιάνεται με τη γιορτή της Μητέρας παρουσιάζοντας τη μητρότητα σε διαφορετικές καταστάσεις. Μια απατημένη, διαζευγμένη single μητέρα, μια νέα μαμά, ένας χήρος μπαμπάς που έχει αναλάβει το ρόλο μαμάς, και μια μαμά που επιχειρεί να επανασυνδεθεί με τη δική της μητέρα καλούνται να αγγίξουν την πιο τρυφερή μας πλευρά.

Η 48χρονηΤζούλια Ρόμπερτς, μητέρα τριών παιδιών, ανέφερε στους Los Angeles Time: «Νιώθω μεγάλη ασφάλεια στα γυρίσματα με το Γκάρι. Ξέρω πως ξέρει καλύτερα από όλους πώς να κάνει μια σκηνή αστεία. Γελάμε, αγκαλιαζόμαστε και θέλω να τον ικανοποιήσω τόσο όσο 25 χρόνια πριν. Είναι σαν πατέρας για το κάθε σενάριο. Νιώθω πως μεγάλωσα μαζί του. Εβλεπα τα τηλεοπτικά σόου του, τα παιδιά μου παρακολουθούν τα σαββατοκύριακα τις ταινίες του. Τώρα με έκανε να θυμηθώ το δικό μου πρώτο κέικ για τη γιορτή της Μητέρας . Κάπου διάβασα το εξής χαριτωμένο: Υπολογίζεται ως  γιορτή μια γιορτή που ο Γκάρι Μάρσαλ δεν έχει κάνει ταινία;»

Το «Mothers Day» παίζεται στην Ελλάδα δυο μέρες μετά την Αμερική και όσο κι αν οι κριτικές δεν το ευνοούν καθόλου (η Guardian π.χ. το απεκάλεσε trash-σκουπίδι), τουλάχιστον προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα πρωτοκλασάτο χολιγουντιανό καστ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View