Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κεφαλονιά: Γάμος στην παραλία της Αγίας Κυριακής για πρώτη φορά

Κεφαλονιά: Γάμος στην παραλία της Αγίας ...

Ο Μαρκ και η Σαζ από την Αγγλία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου

Ο πρώτος γάμος στην παραλία της Αγίας Κυριακής στη Θηνιά είναι γεγονός και ετελέσθη την Μ. Δευτέρα το απόγευμα υπό το φόντο των γαλαζοπράσινων νερών και της εναλλαγής των χρωμάτων του ουρανού.

Ο Μαρκ και η Σαζ από την Αγγλία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, παρουσία του Προέδρου της Τ. Κ. Θηναίας Παναγή Κωνσταντάτου, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Μαρκ και γνωρίστηκαν πριν χρόνια στην Κεφαλονιά.

Ο Μαρκ κρύβει πίσω του μια συγκινητική ιστορία, αφού πριν χρόνια ταξίδεψε στο νησί μας μετά από έναν αποτυχημένο γάμο και μια οικονομική καταστροφή που είχε υποστεί. Τυχαία συναντήθηκε με τον Παναγή Κωνσταντάτο, ο οποίος τον φιλοξένησε και τον βοήθησε σιγά σιγά να αρχίσει από την αρχή κάνοντας διάφορες χειρονακτικές εργασίες.

Σήμερα ο Μαρκ είναι διάσημος στη χώρα του για τις κηπουρικές του παρεμβάσεις, αλλά δεν ξέχασε το νησί της Κεφαλονιάς και έτσι βρέθηκε εδώ για να παντρευτεί την αγαπημένη του Σαζ, παρουσία μάλιστα των παιδιών τους από τους πρώτους γάμους τους.

Τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

ΥΓ) Πολύτιμη βοήθεια για να γίνει αυτός ο γάμος έδωσαν ο Πρόεδρος της Τ. Κ. του Αγκώνα Σπύρος Τουμασάτος και ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, που αν και ενημερώθηκαν παραμονή του γάμου, έσπευσαν να στείλουν ένα μηχάνημα για να καθαριστεί ο δρόμος της παραλίας.

ekefalonia

gamos-agia-kiriaki gamos-agia-kiriaki-20 gamos-agia-kiriaki-25 gamos-agia-kiriaki-26 gamos-agia-kiriaki-27 gamos-agia-kiriaki-28 gamos-agia-kiriaki-29 gamos-agia-kiriaki-30 gamos-agia-kiriaki-31 gamos-agia-kiriaki-32 gamos-agia-kiriaki-33 gamos-agia-kiriaki-34 gamos-agia-kiriaki-35 gamos-agia-kiriaki-36 gamos-agia-kiriaki-37 gamos-agia-kiriaki-38 gamos-agia-kiriaki-39 gamos-agia-kiriaki-40 gamos-agia-kiriaki-41 gamos-agia-kiriaki-42 gamos-agia-kiriaki-45 gamos-agia-kiriaki-49 gamos-agia-kiriaki-52 gamos-agia-kiriaki-53 gamos-agia-kiriaki-54 gamos-agia-kiriaki-55 gamos-agia-kiriaki-56 gamos-agia-kiriaki-57 gamos-agia-kiriaki-58 gamos-agia-kiriaki-59 gamos-agia-kiriaki-60 gamos-agia-kiriaki-61 gamos-agia-kiriaki-62 gamos-agia-kiriaki-63 gamos-agia-kiriaki-64 gamos-agia-kiriaki-65 gamos-agia-kiriaki-66 gamos-agia-kiriaki-67 gamos-agia-kiriaki-68 gamos-agia-kiriaki-69 gamos-agia-kiriaki-70 gamos-agia-kiriaki-71

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight