Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Argo ετοιμάζουν βαλίτσες για την Eurovision – Αναχωρούν για την Στοκχόλμη σήμερα, Κυριακή του Πάσχα

Οι Argo ετοιμάζουν βαλίτσες για την Euro...

Επισκέφθηκαν και την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα -Κάνουν την 1η τους πρόβα τη Δευτέρα

Πανέτοιμο δηλώνει το 6μελές συγκρότημα των Argo και με τις πρόβες να έχουν πλέον σχεδόν τελειώσει, θα ταξιδέψει σήμερα Κυριακή του Πάσχα για την Στοκχόλμη της Σουηδίας όπου θα πραγματοποιηθεί ο 61ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Όπως μας ενημέρωσε το επίσημο σωματείο φίλων του θεσμού INFE GREECE, που θα συνοδέψει τους Argo στη Σουηδία (θα διαγωνιστούν εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον 1ο ημιτελικό στις 10 Μαίου 2016), οι Αrgo δέχθηκαν την ευγενική πρόσκληση της Σουηδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, και έτσι την επισκέφθηκαν. Αξίζει να αναφέρουμε πως κάτι τέτοιο συνηθίζεται κάθε χρόνο, με κάθε Ελληνική αποστολή μας στη Eurovision να πηγαίνει και να πραγματοποιεί εθιμοτυπική επίσκεψη στην Πρεσβεία της χώρας που διοργανώνει το διαγωνισμό. Το είχε κάνει και πέρυσι η Μαρία Έλενα Κυριάκου με την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο κάτι που μπορεί κανείς να διακρίνει και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, όπου τα μέλη της Ελληνικής ομάδας βρίσκονται «επί το έργο» και με «άρωμα Ελλάδας» δίνουν μια «γεύση» στους υψηλούς καλεσμένους για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε λίγες ημέρες στη Στοκχόλμη.

Η Σουηδική πρεσβεία με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει δημοσιοποίησε το γεγονός όπως είθισται με το ακόλουθο tweet:

@SwedeninGR

Argo repr #Greece @Eurovision in #Stockholm performing event Swe Residence today #Sweden @SVTEurovision #Sweden (CW)

Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί η Ελληνική αντιπροσωπεία αναχωρεί αεροπορικώς για τη Στοκχόλμη και με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, η Ελλάδα μας με το τραγούδι «Utopian Land» θα κάνει την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του «Globe Arena» το πρωί της Δευτέρας, 2 Μαΐου 2016 και θα έχει διάρκεια 40 λεπτά.

Η δεύτερη πρόβα για τους ARGO, διάρκειας 25 λεπτών, θα γίνει την Παρασκευή 7 του μήνα, ενώ θα ακολουθήσει & η πρόβα τζενεράλε.

Το INFE Greece όπως και κάθε χρόνο θα είναι εκεί για να μεταδίδει τον παλμό της διοργάνωσης και πρωτίστως για να στέλνει τη θετική του ενέργεια στο δικό μας τραγούδι όπως μόνον αυτό γνωρίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture