Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινά στις 9 Μαΐου η Αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών

Ξεκινά στις 9 Μαΐου η Αιμοδοσία της Ιερά...

Στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου Α', έως και το Σάββατο 21 Μαίου 2016

Ως γνωστό, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, η Ιερά Μητρόπολη Πατρών εκτός από τις ενοριακές αιμοδοσίες, διοργανώνει δύο φορές το χρόνο σε συνεργασία με τα μεγάλα Νοσοκομεία της Πάτρας, εθελοντική αιμοδοσία - αιμοληψία στην Πλατεία Γεωργίου. Η Αιμοδοσία γίνεται πάντα κάθε Οκτώβριο και Μάιο.

Η φετινή ανοιξιάτικη αιμοδοσία της Μητροπόλεως Πατρών έχει προγραμματιστεί να γίνει στο πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου Α’, από τις 9 έως και το Σάββατο 21 Μαίου 2016.

Οι ώρες που μπορεί κάποιος να προσέλθει και να δώσει λίγο αίμα, σώζοντας ζωές, είναι 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 17.30 το απόγευμα με 20.30 το βράδυ.

Όπως αναφέρει η Μητρόπολη Πατρών, παρακαλούνται όσοι μπορούν, να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, για την ανακούφιση των ασθενών αδελφών μας.

Αξίζει να προσθέσουμε πως κάθε φορά, την ευθύνη για την διενέργεια της αιμοδοσίας της Μητροπόλεως Πατρών, με την ευχή και ευλογία του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, έχει ο αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Σταυρόπουλος, εφημέριος του ιερού ναού Παντοκράτορος, ο οποίος και επιτελεί μαζί με μί εκλεκτή ομάδα συνεργατών το θαυμάσιο και σημαντικό αυτό κοινωνικό έργο.

*Στην  φωτ. εικονίζονται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ. κ. Χρυσόστομος, ο π. Ιωάννης Σταυρόπουλος και ο μικρός Χρυσόστομος που έχει μπει δυναμικά στο έργο της τοπικής μας εκκλησίας. Η φωτ. είναι από το σάιτ της Μητρόπολης Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις