Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κινητοποιήσεις μετά τον ... οβελία για το ασφαλιστικό - Δείτε ποιοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις από την επόμενη εβδομάδα

Κινητοποιήσεις μετά τον ... οβελία για τ...

Μπαράζ διαμαρτυριών για το ασφαλιστικό

Ο απεργιακός πυρετός ξεκινά την Κυριακή μετά το Πάσχα (εργάσιμη για τον χώρο του εμπορίου), με την 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ λόγω Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Επί ποδός πολέμου είναι δημοσιογράφοι, αγρότες, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί και άλλοι κλάδοι που θίγονται από το Ασφαλιστικό.

Η ΠΟΕΣΥ χαρακτήρισε «ληστεία μετά φόνου» το νομοσχέδιο.

«Ληστεία» επειδή υφαρπάζονται τα αποθεματικά του ΕΤΑΠ ΜΜΕ (900 εκατ. ευρώ) και «φόνο», επειδή ο ΕΔΟΕΑΠ δεν θα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το αγγελιόσημο με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 18.500 ασφαλισμένοι.

Η Ομοσπονδία συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη για να αποφασίσει τη μορφή συνέχισης των κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων, ενώ μέχρι χθες εκκρεμούσε η απάντηση των δανειστών στο αίτημα του υπουργείου Εργασίας για 3μηνη περίοδο χάριτος στο αγγελιόσημο.

Στις... επάλξεις επιστρέφουν και οι αγρότες.

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στη 48ωρη απεργία και οργανώνει κάθοδο στην Αθήνα τη δεύτερη ημέρα της κινητοποίησης.

Για ακόμη μία εβδομάδα συνεχίζουν την αποχή τους οι συμβολαιογράφοι, ενώ το ΤΕΕ έστειλε επιστολή στους βουλευτές - μηχανικούς, χαρακτηρίζοντας «αιτία πολέμου» τυχόν υπερψήφιση του Ασφαλιστικού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις