Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του 20χρονου Αλέξανδρου - Θρήνος για τον χαμό του μετά από τροχαίο

Πάτρα: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλω...

Μετά από 9 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του 20χρονου Αλέξανδρου Παπαγιαννόπουλου που δεν άντεξε και κατέληξε χθες μετά από «μάχη» εννέα ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Ο 20χρονος είχε τραυματισθεί σοβαρά όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με άλλο όχημα. Ο 20χρονος είχε διακομισθεί και παρέμενε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η είδηση βύθισε στο πένθος τους φίλους, που ξεκίνησαν να γράφουν μηνύματα αποχαιρετισμού στο facebook και στα υπόλοιπα social media.

Μάλιστα, μήνυμα άφησαν και στο σημείο που έγινε το τροχαίο, γράφοντας στη μάντρα με κόκκινη μπογιά: «Χίλιες ευχές για ένα θαύμα!!! Αλέξανδρε σε αγαπάμε…θα ζεις μέσα στις καρδιές μας».

Το μήνυμα προκάλεσε συγκίνηση σε κατοίκους της περιοχής και περαστικούς. Άλλοι αφήνουν λίγα λουλούδια ή ανάβουν ένα κερί, στη συμβολή των οδών Κορώνου και Λαοκόοντος έξω από το 19ο Γυμνάσιο Πατρών, στο οποίο σημειώθηκε και το θανατηφόρο τροχαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Πένθος στην Κρύα Ιτεών για τον θάνατο του 20χρονου Αλέξανδρου- Πάλεψε στην εντατική μετά από τροχαίο, αλλά δεν τα κατάφερε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις