Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο ριμέικ του "Ghostbusters" και ο Chris Hemsworth -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στο ριμέικ του "Ghostbusters" ...

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 15 Ιουλίου 2016 και 28/7 στην Ελλάδα

Στην καρδιά του ερχόμενου καλοκαιριού, στις 15 Ιουλίου 2016, θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες το νέο «Ghostbusters», το οποίο είναι μία 3D υπερφυσική κωμωδία, ένα reboot του κινηματογραφικού franchise των Ghostbusters.

Ποιος αλήθεια δεν θυμάται ή δεν έχει δει την κωμωδία του 1984 σε σκηνοθεσία του Ιβάν Ρέιτμαν. Το νέο «Ghostbusters» με γυναικείο καστ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Paul Feig, ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με την Katie Dippold. Παίζουν οι Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon και Leslie Jones ως οι κυνηγοί φαντασμάτων.

Στο μεταξύ δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής του φιλμ στην Ελλάδα, της Feelgood, μας καλεί να γνωρίσουμε τον Kevin, τον νέο μέλος της ομάδας των GHOSTBUSTERS.

Η Erin Gilbert (Kristen Wiig) και η Abby Yates (Melissa McCarthy) υπήρξαν κάποτε ένα άσημο συγγραφικό δίδυμο με μοναδικό δείγμα δουλειάς ένα βιβλίο το οποίο υποστήριζε ότι τα φαντάσματα ήταν υπαρκτά. Μερικά χρόνια αργότερα, η Gilbert καταφέρνει να γίνει καθηγήτρια στο Columbia University, αλλά το βιβλίο της έρχεται στην επιφάνεια και την κάνει τον περίγελο της ακαδημίας. Όταν όμως τα φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, είναι η παρέα της Gilbert και της Yates που θα αναλάβει δράση!

Ο Κέβιν δεν είναι άλλος από τον Αυστραλό Thor, τον μυώδη ηθοποιό Chris Hemsworth, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στην ταινία «Ο Κυνηγός: Η Μάχη του χειμώνα» που ξεκινά να προβάλλεται από την Μεγάλη Πέμπτη 28 Μαίου και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, σε διανομή της UIP.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture