Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πένθος στην Κρύα Ιτεών για τον θάνατο του 20χρονου Αλέξανδρου- Πάλεψε στην εντατική μετά από τροχαίο, αλλά δεν τα κατάφερε

Πάτρα: Πένθος στην Κρύα Ιτεών για τον θά...

Ο 20χρονος πάλεψε για εννέα ημέρες

Βαθιά θλίψη προκάλεσε την τοπική κοινωνία της Κρύας Ιτεών, η είδηση του θανάτου ενός 20χρονου παλικαριού, του Αλέξανδρου. Ο 20χρονος πάλεψε για εννέα ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου, μετά από τροχαίο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε ανακοίνωσή του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρύας Ιτεών εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο ενός νέου παιδιού από την περιοχή μας του <ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ>. Ενός νέου παιδιού που μεγάλωσε στην περιοχή μας με όνειρα για την ζωή, και έφυγε τόσο άδικα. Εννέα ημέρες πάλεψε στην εντατική για να κρατηθεί στην ζωή μετά το τροχαίο που είχε. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και ξεκίνησε για το <μεγάλο ταξίδι> στον ουρανό των Αγγέλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρύα Ιτεών συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του ευχόμενοι ο Θεός να τους δίδει δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη απώλεια του γιου τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις