Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Πρώην κολυμβητήριο Αγυιάς: Ποιά αξιοποίηση; - Τι ζητούσε ο Δήμος από τον γ.γ. αθλητισμού και τι έγινε τελικά - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα - Πρώην κολυμβητήριο Αγυιάς: Ποιά ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε στα βίντεο, τι έλεγαν και τι έγινε

Αν εξαιρέσει κανείς τις προσπάθειες που έγιναν από εθελοντές και συνεργεία του δήμου, τον Απρίλιο και Μάιο του 2015 για να "μαζευτεί" λίγο ο χώρος του πρ. κολυμβητηρίου της Αγυιάς, τίποτα άλλο δεν έχει γίνει στον χώρο. Παρά τις διαβεβαιώσεις του γ.γ. αθλητισμού Ιουλιου Συναδινού για συνεργασία στο θέμα και παραχώρηση στον Δήμο.

Οι εικόνες - αν εξαιρέσει κανείς τα γήπεδα μπάσκετ όπου έπεσε λίγη άσφαλτος και έγιναν πιο έντονες οι διαγραμμίσεις - είναι αποκαρδιωτικές και μάλλον παραπέμπουν σε ζούγκλα. Η πισίνα του πρ. κολυμβητηρίου παραμένει όπως ήταν και χειρότερη.

Στο ρεπορτάζ του thebest.gr, εναν χρόνο μετά την επιτόπια συμφωνία για συνεργασία δήμου - υπουργείου, παραθέτουμε το βίντεο στις 22 Απριλίου 2015 και ένα ακόμη (26 Απριλίου 2016) από τις εικόνες σήμερα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ζητούσε ο δήμαρχος Πατρέων από τον γ.γ. αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό στις 22 Απριλίου του 2015

Κι αυτές είναι οι εικόνες σήμερα

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, είχε ενημερώσει με επιστολή του τον Πρόεδρό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας Δημήτρη Μπαλαφούτη, για τη συνάντηση του με τον Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό και τα όσα δεσμεύτηκε, σχετικά με τα θέματα αρμοδιότητάς του, που αφορούν στις υποδομές και τη συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου της πόλης μας, αλλά και στο εγκαταλειμμένο κολυμβητήριο της Αγυιάς.

Εκτός των άλλων στην επιστολή του ο δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε

Επιθυμώ να σας ενημερώσω  για να αποκατασταθεί η πραγματικότητα, ότι η πρόσφατη συνάντησή μας στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα κ. Ιούλιο Συναδινό, έγινε με σκοπό να απαιτήσουμε την ταχύτατη ανάπλαση και αποκατάσταση των αθλητικών χώρων του παλιού Κολυμβητηρίου της Αγυιάς, που πρέπει να είναι έτοιμο για χρήση, στο τέλος Μαΐου. ( ο λόγος για τον Μάιο του 2015 )

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Συναδινός, μας ενημέρωσε ότι θα επισκεφθεί την πόλη μας και θα περιοδεύσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις για την αντιμετώπιση των έκτακτων και οξυμένων αναγκών στις υποδομές, συντήρησης των γηπέδων ποδοσφαίρου που χρησιμοποιούν τα δεκάδες ερασιτεχνικά σωματεία και χιλιάδες αθλητές τους, στο Δήμο μας".

Ο δήμος έκανε κάποιες προσπάθειες καθαρισμού του χώρου, τον Μάιο του 2015 αλλά όπως είναι σε όλους γνωστό, τα χόρτα ξαναφυτρώνουν. Και τα σκουπίδια ξαναεμφανίζονται...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ THEBEST.GR ΣΤΙΣ 16 ΜΑΙΟΥ 2015

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις