Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αποστόλης Τότσικας της ταινίας "Short Fuse" αποκάλυψε πως είχε κινδυνέψει να πέσει από τον 4ο όροφο στο κενό

Ο Αποστόλης Τότσικας της ταινίας "S...

Το φιλμ "Short Fuse" που παίζεται στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, έχει σκηνοθετήσει ο Πατρινός Α. Λαμπρόπουλος

Αυτές τις μέρες ο γοητευτικός 33χρονος ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας που παίζει και στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστεί σε μία ασυνήθιστη κινηματογραφική ταινία, ένα ελληνικής παραγωγής action thriller, το «Short Fuse» που έχουν σκηνοθετήσει ο Πατρινός Ανδρέας Λαμπρόπουλος μαζί με τον Κώστα Σκύφτα.

Η ταινία διανέμεται από την εταιρεία Village και έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες την περασμένη Πέμπτη 21 Απριλίου 2016.

Παίζεται και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, όπου μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε για να δει τις αντιδράσεις των θεατών και να συνομιλήσει μαζί τους, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο Αποστόλης Τότσικας που υποδύεται έναν πρώην ασκούμενο δικηγόρο που δουλεύει ως κούριερ και βρίσκεται ένα πρωί χτυπημένος και ζωσμένος με εκρηκτικά από κάποιους αγνώστους, οι οποίοι του μιλούν από ένα ακουστικό, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως κατά το παρελθόν είχε κάνει κάτι που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

«Στο παρελθόν έκανα πολλές βλακείες. Το 2004 πήδηξα από τον 4ο όροφο για να πιαστώ από ένα διπλανό μπαλκόνι. Είχα κλειδωθεί έξω από το σπίτι μου. Μπήκα στο διπλανό διαμέρισμα, βγήκα από το παράθυρο και πήδηξα στο μπαλκόνι μου. Όλα αυτά ενώ ήμουν στον τέταρτο όροφο» αποκάλυψε μιλώντας ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό People.

Σχετικά με τη νέα του ταινία «Short fuse», που έχει στοιχεία από το τολμηρό και βίαιο σινεμά του Κουέντιν Ταραντίνο (συμπρωταγωνιστούν οι Τάσος Νούσιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μάνος Γαβράς και Ευγενία Δημητροπούλου) ο Αποστόλης Τότσικας είπε πως «ήταν μια ταινία με μικρό budget αλλά με μεγάλο μεράκι από όλους εμάς που συμμετείχαμε. Επίσης, τα οπτικά εφέ απαιτούσαν αρκετό καιρό ώστε να ολοκληρωθεί η επεξεργασία τους γι αυτό και άργησε η ταινία να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες».

Ο Άρης, ο ήρωας του είναι ένας πρώην ασκούμενος δικηγόρος που βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως κούριερ. Ένα βράδυ βρίσκεται σε ένα εγκαταλειμμένο αρχοντικό για να παραδώσει ένα δέμα, όπου δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο. Όταν ξυπνάει είναι πλέον ζωσμένος με εκρηκτικά! Η ταινία χαρακτηρίζεται φιλόδοξη και πρωτότυπη.

Το «Short Fuse», όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα στην όχι και τόσο καλή κριτική του, έχει ασταμάτητο (κατά κύριο λόγο άστοχο) πιστολίδι, σκηνές καταδίωξης, γραφική ταραντινική βία, love story, σκυλάδικα, μπάτσους, ελεύθερους σκοπευτές, παγιδευμένα κτίρια και κάνα δυο κοινωνικά μηνύματα περί εκμετάλλευσης και αμοραλισμού στο background. Όλα αυτά μέσα σε 85 λεπτά, με τους πρωταγωνιστές να τρέχουν ασθμαίνοντας πίσω από την ιστορία μπας και την προλάβουν...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight