Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για την Ζάκυνθο στα Χανιά-Δυσκολεύει ακόμα περισσότερο της Παναχαϊκής

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για την Ζάκυνθο στα ...

Οι Κρητικοί έκαναν βήμα σωτηρίας, επικρατώντας με 1-0

Λυτρωτής για τα Χανιά ο Γιάννης Γκέσιος. Ο επιθετικός των Κρητικών έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ζακύνθου στο 87', μετά από κόρνερ του Μασάδο και έδωσε στον ΑΟΧ πολύτιμο τρίοποντο στην προσπάθεια για παραμονή.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους "κυανόλεθυκους" μέσα στο 2016, ενώ η τελευταία στο γήπεδό τους ήταν στις 24 Νοεμβρίου 2015, δηλαδή πριν από πέντε μήνες.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, τα Χανιά, κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 της Ζακύνθου και να μείνουν ζωντανά στο κυνήγι της παραμονής στη κατηγορία.

Στην Κρήτη, οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Στη Ζάκυνθο έκανε και η ισοπαλία, όμως τα Χανιά ήθελαν μόνο τη νίκη.

Στο 28', οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ορφανίδη, ενώ τα Χανιά σε όλο το παιχνίδι είχαν τον έλεγχο και πίεζαν χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να θέλουν πιο πολύ τη νίκη. Έτσι, στο 64' έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Δεινόπαπα και έσωσε με τα πόδια.

Τελικά και ενώ το παιχνίδι έδειχνε πως πήγαινε για 0-0, στο 87' ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο και ο Γκέσιος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 χαρίζοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Σάντερσον (74’ Παλάτσιος), Νάκας (49’ Καμινιώτης), Χατζηλιάδης, Τσούτσης (25’ Δεινόπαπας), Γκέσιος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Ορφανίδης, Ζέλιος (67’ Γραικός), Βοσναλίδης, Πεχλιβανόπουλος, Κουρέλλας, Κάρδαρης (64’ Μεντούρ), Κρολ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Βαθμό "μαχαιριά" για την Παναχαϊκή, πήραν τα Χανιά στις Σέρρες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports