Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πάτρας: Έπαιξαν ξύλο οι παρατάξεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ με την συμμετοχή φοιτητών της ΠΚΣ

Πανεπιστήμιο Πάτρας: Έπαιξαν ξύλο οι παρ...

Η καταγγελία της ΔΑΠ

Άγριο ξύλο μεταξύ φοιτητών έπεσε στο Τμήμα Χημείας στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, μεταξύ ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, με την συμμετοχή και φοιτητών από την παράταξη ΠΚΣ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Πάτρας κατήγγειλε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 7 Απριλίου τονίζοντας:

«Στις 7/4/16 στο προαύλιο χώρο του Χημικού τραυματίστηκαν σοβαρά μέλη της παράταξης μας από αναίτια επίθεση μελών της ΚΝΕ-ΜΑΣ-ΠΚΣ. Τα μέλη της ΠΚΣ χωρίς καμία αφορμή επιτέθηκαν στα μέλη μας και ιδιαίτερα σε μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου του χημικού, προκαλώντας του και σοβαρούς τραυματισμούς και καταστρέφοντας όλο το συνδικαλιστικό υλικό που υπήρχε στο χώρο. Σε όλα αυτά πρωτοστάτης ήταν μάλιστα όχι ένα απλό στέλεχος αλλά ο ίδιος ο γραμματέας Πάτρας της ΠΚΣ.

Μόλις ενημερώθηκε για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Για άλλη μια φορά το Πανεπιστήμιο μετατρέπεται σε ρινγκ των κομματικών παρατάξεων. Φαινόμενα, όπως επιθέσεις και ξυλοδαρμοί, που κατεγράφησαν στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών στις 07.04.2016 μεταξύ μελών κομματικών παρατάξεων ενόψει των φοιτητικών εκλογών καταδεικνύουν ότι ήρθε επιτέλους η ώρα τα κόμματα να πάψουν να αντιμετωπίζουν τους φοιτητές σαν πελάτες τους και να επιτρέψουν στο Πανεπιστήμιο να επιτελέσει το έργο του ως χώρος εκπαίδευσης και έρευνας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις