Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκτη μέρα της πορείας αγώνα ενάντια στην ανεργία- Οι Πατρινοί διαδηλωτές έφθασαν στα Μέγαρα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έκτη μέρα της πορείας αγώνα ενάντια στην...

Θα καταλήξει την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος

Συνεχίζεται η πορεία διαδηλωτών για την ανεργία που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων. Οι συμμετέχοντες στην πορεία έφθασαν το απόγευμα της Παρασκευής στα Μέγαρα ενώ ενδιάμεσος σταθμός τους ήταν η Κινέττα.

Θυμίζουμε ότι οι συμπολίτες ξεκίνησαν από την Πάτρα την περασμένη Κυριακή και στόχος τους αποτελεί να φθάσουν την ερχόμενη Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος, της Αθήνας.

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρει:

"Με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Μεγάρων την μεγάλη πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία, η οποία έφτασε στην πόλη τους, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Εργατικά Σωματεία, ομάδες Δημοκρατικών Γυναικών, φοιτητές που σπουδάζουν στην Πάτρα και πλήθος κόσμου, ήταν στην υποδοχή, όταν οι οδοιπόροι διέσχιζαν το κέντρο της πόλης.

Οι διαδηλωτές κατέληξαν στην κεντρική πλατεία των Μεγάρων, όπου στη συγκέντρωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και μεταξύ άλλων κάλεσε τους άνεργους, τους εργαζόμενους και όλο τον κόσμο του μόχθου και της δουλειάς, να παραστούν την Κυριακή στις 10 Απρίλη στο Σύνταγμα, για το μεγάλο συλλαλητήριο.

Μετά τους χαιρετισμούς, ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με το θεατρικό σχήμα «Ως πότε».

Ενδιάμεσος σταθμός της πορείας αγώνα, ήταν η Κινέττα, όπου έγινε υποδοχή από εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Συλλόγων της περιοχής, οι οποίοι διοργάνωσαν και μια μικρής διάρκειας πολιτιστική εκδήλωση.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

Χθες το βράδυ οι οδοιπόροι διανυκτέρευσαν στους Αγίους Θεοδώρους, όπου τους υποδέχθηκαν και χαιρέτησαν οι Δήμαρχοι Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων – Περαχώρας, Γιώργος Γκιώνης, Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης και Κορίνθου, Αλέξανδρος Πνευματικός.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μαρίνος Πάτρας από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίο, ο Γιώργος Γαρίκας από το Σωματείο Συνταξιούχων Ηλεκτροτεχνικών και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, Μενέλαος Μενελάου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πατρέων, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής την Κυριακή στο Σύνταγμα, γιατί όπως είπε «αυτό το συλλαλητήριο θα σηματοδοτήσει το προσωρινό τέλος της μεγάλης πορείας»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις