Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλανδρίτσα: "Έιμαστε όλοι Πολίτες" από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος

Χαλανδρίτσα: "Έιμαστε όλοι Πολίτες&...

Με θέμα: «Οι Ρομά στην Ελλάδα, Ιστορία-Πολιτισμός»

Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας  σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Δαφνούλας «Οι Άγιοι Θεόδωροι», στα πλαίσια του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο υλοποιεί ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος, οργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνούλας, τη Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 7:00μ.μ., με θέμα: «Οι Ρομά στην Ελλάδα, Ιστορία-Πολιτισμός».

Ομιλητές θα είναι : η κα. Σταματία Αργυροπούλου Λέντζου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, με θέμα: «Οι Ρομά στην Ελλάδα, Ιστορία-Πολιτισμός», η κα. Γκοτσοπούλου Νικολίτσα, κοινωνική λειτουργός στο Πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» με θέμα: «Ενσωμάτωση των παιδιών Ρομά στα Σχολεία» και η κα. Θεοδωροπούλου Ιωάννα, Ιατρός, Παθολόγος, Υπεύθυνη υλοποίησης του Προγράμματος με θέμα «Απολογισμός του Προγράμματος.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, παθολόγος, τ. Δ/ντής Κ.Υ. Χαλανδρίτσας. Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων προσκαλούν τα μέλη, τους φορείς και τους φίλους τους, να παρευρεθούν σε αυτή την ενδιαφέρουσα, για το κοινωνικό σύνολο, εκδήλωση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Ιατροκοινωνική εκδήλωση στο Σαραβάλι από τον Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις