Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-πονγκ: Οι Φοίνικες Πατρών σε μπαράζ για την άνοδο στην Α2

Πινγκ-πονγκ: Οι Φοίνικες Πατρών σε μπαρά...

Η Πατρινή ομάδα συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο

Το σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ, στο Νέο Φαληρο, θα γίνουν οι αγώνες μπαράζ ανόδου και παραμονής για τα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 σε άνδρες και γυναίκες .

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη περιοχή μας  θα έχει η προσπάθεια ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών των  πρωταθλητών  του ομιλου της Β' Εθνικής Δυτ. Ελλάδας - Πελοποννήσου, Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών.

Στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών μετέχουν εκτός από τους Φοίνικες και οι 3 πρώτες ομάδες της περιφέρειας Αττικής (ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004, ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ και  ΑΕΚ ), οι 2 πρώτες ομάδες της περιφέρειας Βόρειας Ελλάδας (ΑΟ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) και οι πρωταθλήτρια ομάδα  της λοιπής χώρας που θα βγει από αγώνες πρόμπαραζ που θα γίνουν τη Παρασκευή μεταξύ  του ΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και του ΜΕΣ ΝΕΝΗΤΩΝ ΒΟΚΑΡΙΑ.

Οι Φοίνικες είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 και   λόγω του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών τους και διότι στα μπαράζ θα ενισχυθούν και με τον Βούλγαρο διεθνή Πέτκο Γκαμπρόβσκι(νο 287 της παγκόσμιας κατάταξης) .

Ο αθλητής της γειτονικής χώρας μαζί με τον Ανδρέα  Τσεγγενέ , τον Δημήτρη  Νικολόπουλο και το Φίλιππο Φιλιππακόπουλο  κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του συλλόγου Δημήτρη Ντεμίρη  αναμένεται να σχηματίσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports