Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Γαλιατσάτος: Μια τοπική επιχείρηση που αποτελεί πρότυπο επαγγελματισμού

Γαλιατσάτος: Μια τοπική επιχείρηση που α...

Λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, Ακρωτηρίου & Ελ. Βενιζέλου

Από το 2000 παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο κοινό και έχουν κατακτήσει επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών τους. Η επιχείρηση Γαλιατσάτος που εξειδικεύεται στην τοποθέτηση και επισκευή παρμπρίζ για κάθε τύπο οχήματος, συμβατικά και επαγγελματικά, πρόσφατα μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη συμβολή των οδών Ακρωτηρίου & Ελευθερίου Βενιζέλου. Σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο, με όλο τον απαραίτητο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και με την υπευθυνότητα που διακρίνει τους ανθρώπους της επιχείρησης, η εταιρεία Γαλιατσάτος εξακολουθεί να ξεχωρίζει στον χώρο και να αποτελεί πρότυπο υγειούς επιχείρησης και επαγγελματισμού.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια και πιστοποιημένα κρύσταλλα για τα οποία δίνει τις αντίστοιχες γραπτές εγγυήσεις καθώς επίσης εγγυάται γραπτώς και τη σωστή τοποθέτηση και στεγανοποίηση των παρμπρίζ, εφ όρου ζωής. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κρυστάλλων (saint gobain sekurit, hanglas, pilkington, agg, ppg, guardian, κ.λπ.) και αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της Glass-Drive για το νομό Αχαίας.

Επιπλέον, παρέχει κινητή μονάδα για εξωτερική τοποθέτηση, αν ο πελάτης το ζητήσει και αναλαμβάνει τοποθέτηση κρυστάλλων οροφής σε ΙΧ, φορτηγά ή λεωφορεία, με ρομπότ.

Η εταιρεία Γαλλιατσάτος έχει συνεργασία και με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά καθόλου ο πελάτης για την επισκευή. Φροντίζει όμως και εκείνους οι οποίοι στο ασφαλιστήριό τους δεν έχουν κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, παρέχοντάς τους ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Φιλοσοφία της επιχείρησης είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η ποιοτική δουλειά και η γρήγορη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές.

Δείτε τις νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης Γαλιατσάτος:

Info:

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Νέα Διεύθυνση: Ακρωτηρίου & Ελευθερίου Βενιζέλου (πλησίον Τράπεζας Πειραιώς)

Τηλ.: 2610 522840

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά