Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα αυτή την ώρα ο Προκόπης Παυλόπουλος - Χαιρέτησε τους διαδηλωτές έξω από τα Δικαστήρια

Στην Πάτρα αυτή την ώρα ο Προκόπης Παυλό...

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη

18.22: Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα τα εγκαίνια της έκθεσης αρχαιοτήτων στα Δικαστήρια της Πάτρας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Παυλόπουλος προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο, είχε σύντομη συνομιλία με τα μέλη του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε., οι οποίοι είχαν σηκώσει πανό, στο πεζοδρόμιο της Γούναρη. Ο κ. Παυλόπουλος χαιρέτησε τους διαμαρτυρόμενους μηχανικούς και στη συνέχεια μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο για την τελετή των εγκαινίων.

 

 

18.01: Έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Μεταξύ των προσκεκλημένων ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

 

17.56: Σε λίγη ώρα αναμένεται στην Πάτρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης αρχαιολογικών εκθεμάτων.

Απέναντι από την είσοδο των Δικαστηρίων, στην οδό Γούναρη, βρίσκεται ομάδα διαδηλωτών από τους μηχανικούς Τ.Ε., ενώ τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία είναι αυστηρά.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στην Πάτρα αναμένεται σήμερα στις 6 το απόγευμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης αρχαιοτήτων, στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ενώ την ηγεσία του Αρείου Πάγου θα εκπροσωπήσει η Αρεοπαγίτης Ελένη Διονυσοπούλου.

Επίσης, θα παραστεί ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης, που είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών, όπως επίσης η πρόεδρος Εφετών του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Στεφανία Καραντζά.

Τον κ. Παυλόπουλο αναμένεται να υποδεχτεί ο πρόεδρος Εφετών Γιώργος Σπηλιωτόπουλος με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Νίκο Παπάκο στην είσοδο του Μεγάρου. Στη συνέχεια, όλοι οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα βρεθούν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου η ορχήστρα του μουσικού συνόλου Πατρών θα παραθέσει συναυλία κλασσικής μουσικής.

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού οι δικαστικές αρχές της Πάτρα με τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Ωστόσο, δικηγόροι και μηχανικοί έχουν εκδηλώσει την απόφαση τους να διοργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για τον επιστημονικό κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις