Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο πλευρό του Δήμου Πατρέων ο Δήμος Κορινθίων - Συνάντηση Πελετίδη - Πνευματικού και σύσκεψη για την πορεία κατά της ανεργίας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο πλευρό του Δήμου Πατρέων ο Δήμος Κορ...

Νέες δηλώσεις στήριξης στην κινητοποίηση του Δήμου Πατρέων

Δεκάδες εκπρόσωποι φορέων, Εργατικών Σωματείων, Επιστημονικών και Επαγγελματικών Συλλόγων, συμμετείχαν στη σύσκεψη που έγινε χθες το απόγευμα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου, για την πορεία αγώνα κατά της ανεργίας και υπέρ των μέτρων στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους, που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων από τις 3 έως τις 10 Απριλίου.

Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, Κώστα Κατεμή, ο οποίος άνοιξε και τη συζήτηση, για την μεγάλη κινητοποίηση.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για το μαζικό λαϊκό κίνημα η επιτυχία αυτής της κινητοποίησης και ανέλυσε το διεκδικητικό πλαίσιο, όπως αυτό αποφασίστηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των διαφόρων εκπροσώπων Φορέων, Σωματείων και Συλλόγων, οι οποίοι δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση, στήριξη και συμμετοχή τους σε αυτή την πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας ότι το πρόβλημα της ανεργίας και η προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους, αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα της κοινωνίας.

Νωρίτερα ο Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, τον οποίο ενημέρωσαν για την μεγάλη κινητοποίηση – πορεία αγώνα από την Πάτρα στην Αθήνα.

Από την πλευρά του ο κ. Πνευματικός, δήλωσε πως η Κόρινθος θα λάβει ενεργά μέρος σε αυτή την κινητοποίηση και θέτει στη διάθεση του Δήμου Πατρέων υποδομές του δικού του Δήμου, για την εξυπηρέτηση αναγκών της κινητοποίησης.

 

Νέες δηλώσεις στήριξης και συμμετοχής στην πορεία αγώνα κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα, που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή 3 με 10 Απρίλη, και σήμερα έφτασαν στον Δήμο Πατρέων από περιοχές, εντός και εκτός Αχαΐας:

 

-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ

-ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

-ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ AE- ELITE

-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΥΡΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΣΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

-ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΡΑ- ΑΘΗΝΑ

Επίσης, δηλώσεις στήριξης έκαναν και :

- ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

-ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΕΕΔΔΑ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις